2 dagar......

 


........ kvar av sommaren 2021..... På onsdag är det höst by the almanacka men en resumé av sommaren tar vi på tisdag.

Idag har jag varit helt dränerad på energi, såååå ofantligt trött på förmiddagen men nu börjar det ordna till sig. Gårdagen var inte så ansträngande men det räcker tydligen för att slå ut mig dagen efter. Haft överjävligt ont i min axel, när man inte får sova ordentligt så finns inte heller orken.

Det blev ingen Emmaboda, sambon blev inkallad på jobb så jag valde att ta köksfönstret. Tvättade fönstren, bytte gardiner och höstpyntade. Kan kännas lite tidigt men skit samma, nu är det gjort. F ö kan jag meddela att är man sugen på Halloween så kan man gå till Dollarstore för där är allt uppackat. Om 2 v så kommer väl julsakerna börja plockas upp, helt sjukt i mina ögon. Inget får väntas in idag, idag ska allt finnas året runt. Håll på traditionerna, det är det som håller ihop livet när allt annat är helt bananas.

Sen drog jag ur alla mina kläder ur garderoberna och sorterade ur det som dels är för somrigt nu, dels inte passar längre. Att jag ska komma i byxor strl 38 igen är rätt befängt att tro.... tyvärr.... Vet egentligen inte varför jag sparat på det så länge, jag vägde typ 64-65 kg när jag hade dom. Det är ööööhhhh...... många kilon sen dess 😖 Jag har en överfull papperskasse som ska till Kupan el dyl, mer blir det när jag fått rensa bort det som hänger hemma i lägenheten. Men det är befriande med rensning, det är välgörande för själen, man börjar om på nytt.

När man rensar ur kläder får man en jädrans massa galgar över kan jag säga och dom ska INTE fyllas på igen. Jag har kläder så det räcker ändå. Även om jag skulle få ett jobb där jag har mina privata kläder så har jag så det räcker. Köpte ju en så snygg hoodjacka i somras, det var nåt jag verkligen behövde men sen dess har det inte blivit nåt. Billigt men skittråkigt kan jag säga. 

Idag blir det klassisk söndagsmiddag, Kålpudding med smörslungade morötter. Så jag får väl snart ställa mig att steka kål, det tar sin tid. I övrigt händer det nog inte så mycket mer spännande idag..

HA EN BRA DAG !!


Kommentarer

Populära inlägg