Tja........

 

Vad ska jag skriva för rubrik idag?? Inte alltid lätt att vara fyndig och komma på klurig, rolig rubrik så detta får duga idag.

Jodå, efter att jag postat förra inlägget i söndags så skulle jag gå en snabb runda. Fantastiskt, strålande väder när jag gick iväg... kommer knappt halvvägs så öppnade sig himlen och regnet vräkte ner i sådär 10 min för att sen vara uppehåll heeeeeeeeeeela dagen.

Sambon kunde knappt hålla sig för skratt när jag kom hem som en sur skurtrasa i hår å kläder. FAAN alltså, det är så typiskt, tänkte nästan ringa efter honom när jag var vid affären i byn men jag gick hem hela vägen. Jojo, gå en promenad sa dom... Det känns alltid skönt efteråt sa dom... 😖

Var inne i stan å handlade mat igår, ville inte dra på det idag när jag skulle till ortopeden. Så idag vid 11 tiden åkte jag, hade tid 14.20. Tänkte åka runt i handelsområdena, gå en sväng på Grand i butikerna. Kommer till ställe nr 1, började leta efter telefonen där både betalkort och körkort ligger. Jävligt käckt att inse att det ligger hemma på soffbordet, utan leg kommer du inte in på sjukhuset eller kan gå till apoteket i de fall man behöver det. Jag gick på Dollarstore och Åhléns outlet innan jag vände hem för att hämta telefonen så jag fick mitt körkort och betalkort. Tur att jag är ute i god tid, tur att det bara är 1.5 mil till stan å inte 5-6 mil.

Åter in till stan men då var kl 13 så det blev en snabb tur på Grand, en fika i Maxifiket och sen till sjukhuset. Där behöver man vara MINST 45 min innan för att hitta parkering, lösa krånglig parkeringsavgift innan man kommer in i Entréhallen. Anmälde mig, betalade halva summan för nu har jag frikort till 19e Maj 2022.  

Han var försenad hela 30 min !! Är nån förvånad med tanke på tidigare händelser under dagen?? 😖 Jag hade ändå tagit i från tårna när jag la i parkeringsavgiften, den gick ut 14.59. Han konstaterade akut tendinit. M a o Akut seninflammation. Akut?? Jojo, den har jag haft i 3 v nu.... 😖 Men han trodde ändå att det var den oskyldiga blåbärsplockningen som var orsaken, den var nog redan så överbelastad efter det intensiva praktiken att det behövdes inte så mycket för att få det att blossa upp.

Så dom kom han med spruta nr FEM med kortison å som bekant så gillar jag inte såna sprutor eller sprutor alls. Så även denna gången höll jag på att tuppa av, det var rätt illa faktiskt. Smärtan och känslan när han rotade runt med sprutan i det onda området blev för mycket. Så jag fick ligga ner en stund för att stabilisera mig innan jag gick till apoteket. Där var det kö.... Å minuterna tickade över min parkeringstid men vad kunde jag göra??

När det blev min tur så kände jag att jag var ostadig, tog läääänge att få det jag skulle ha expedierat. Jag kände hur blodet sjönk mer och mer från huvudet så jag fick hålla i mig i disken men till slut fick jag sätta mig för jag höll på å svimma för 2a gången. Men jag fick mina grejer, tog mig till bilen, tog lite cola jag hade, körde hem, la mig å däckade. Å det var jag till 19 tiden ikväll. Så idag blev det ingen middag men det dör man inte av en utebliven middag.

Så jag har varit som en trasdocka i eftermiddag och är än. Men får försöka hålla mig uppe tills läggdags så får jag se hur axeln är imorrn. Fick stränga order om att inte anstränga den, röra den så den inte stelnar men inte belasta hårt. En ny kur med Diklofenak i 10 dagar, sen uppehåll en vecka å sen en kur igen. Långdragen läkning tyvärr, jag tycker det räcker nu typ... 😖

Ska försöka ut och gå kommande dagar, armen hänger ju liksom bara med, den ansträngs ju inte. Ska ju bli lite mer stabilt väder, nu har det ösregnat i 10 min, strålande sol i 1-2 tim osv. Lika pålitligt som en skallerorm typ...... Italienskan hade +41C idag, den arma människan.... 😖

 HA EN BRA KVÄLL !!

Kommentarer

  1. Betway Casino Launches NJ Betting App in - JT Hub
    Betway is a fully licensed online gambling 군포 출장샵 and betting company based out of Malta, based 통영 출장샵 in Malta. The betting 창원 출장마사지 company focuses 화성 출장마사지 on 수원 출장안마

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg