24e augusti.......

........ och sommaren lider mot sitt slut...

Sista dagarna har varit fantastiska, så fina som bara augustidagar kan vara. Å kvällarna är helt magiska i sina färger som bara augustikvällar kan vara.... 💖 Jag älskar sensommaren med sin sköna värme, fantastiska färger, ingen sommarhets som är i juli utan bara lugn.

Jag har haft lite paus i min höststädning, tog bara 2 fönster igår för att göra nåt vettigt av dagen iaf. Är så frustrerad att man inte kan göra så mycket som man vill utan måste sprida ut det under längre tid. 

Skulle ju laga lax i ugnen i söndags kväll. Precis när jag nådde gallret med formen gled den ur min hand å givetvis hamnade alla 3 laxbitarna med köttsidan ner på botten av den varma ugnen 😖. Vad värre var att jag penslat dom med sweetchilisås och det innehåller ju socker så det brände fast riktigt ordentligt.  Har man inte jobb så får man.... som man brukar säga...... 😖

Ska väl fortsätta min höststädning imorrn, det gör inget om det regnar för det är inget som ska ut.   Sambon jobbar kväll så jag är ensam en stor del av dagen, mer än när han jobbar tidigt. Var inne i stan idag, vidare ut för att handla mat och sen hem igen så så spännande har denna dagen varit. Har ftf svårt med motivationen men hoppas det blir bättre framöver.

Å så är det bara 4 mån till julafton idag 😄

HA EN BRA KVÄLL !!
 



Kommentarer

Populära inlägg