Då..........

 

......... var det helg igen..... Har lite svårt att hålla reda på dagarna, alldeles nyss trodde jag det var fredag eftermiddag men så kom jag på att det är ju lördag fortfarande 😊

Har dragits med en elak ögoninfektion sen i tisdags då det började göra ont. Jag har ju inte haft nån bil på hela veckan, sambon jobbade förmiddag så jag har inte kunnat söka för det heller. Hö ögonlock är dubbelt så tjockt som det vänstra, jag har sett suddigt av och till men idag känns det lite bättre. Är det ftf ömt och svullet på måndag får jag ringa så dom får kolla det.

Jag hade ju biljett till Al Pitcher inkl middag i torsdags kväll, jättekul att gå ut på lokal med svullet öga men det fick ju bli glasögonen, linser hade inte gått. Jag hade beställt baby back ribs och det kom in ett helt berg med ribs på tallriken. Jag kan säga en sak, det går inte att äta ribs med värdighet.....  😖 Men det var gott, jättegott så det var en lyx en vanlig torsdag i augusti.

Alltså... har är ju inte redig nånstans, Al Pitcher.... 😄 Men man ska vara bra på engelska för att hinna uppfatta allt han säger, han pratar oerhört fort emellanåt. Jag är skaplig (typ rätt bra...)  på engelska men jag hade lite svårt att hänga med  ett par gånger under showen men det väl värt pengarna iaf. Ett kul avbrott i den grå vardagen för mig.


 

Fick meddelande av verkstaden igår morse att bilen var klar så jag frågade käre grannen om han kunde köra in mig till stan och hämta den så det gjorde han.  Såååå ljuvligt att få sin egen bil, vara helt självständig utan att passa nån annan. Så jag drog på MARKNAD !! Äntligen får man åka på marknad igen !!! Det är så roligt att gå på marknad så det var en riktig humörhöjare. Jag köpte det vanlig, Grattis och julkort, 2 pkt höstservetter, 1 pkt julservetter. bröd, donuts och lite annat. Jag har varit i Dädesjö en gång för 10-11 år sen för dans till Wahlströms (vad annars?? 😄 ) men det var första gången jag var på marknaden men det var stor så det var skoj.

Jag har nog haft ett "skov" av fibromyalgin i ca 3 v, jag har varit ooooooerhört trött, har kunnat sova hur mycket som helst. Har inte ens orkat sitta med datorn nån längre stund, bara korta blickar på jobb, därav den låga närvaron här inne. Jag har haft extremt låg energi, när man inte ens vill laga mat. Jag har haft väldigt svårt att få nåt gjort men det verkar som det börjar släppa nu. Förut fick jag mer smärta i skoven men medicineringen gör nog att jag inte känner det utan blir så oerhört trött istället.  Däremot har jag haft betydligt mer ont i handlederna i vanliga fall så nåt skit har det varit.

Men jag har tagit tag i höststädningen, lite tidigt men nu har jag börjat iaf. Tvättade 3 fönster igår, idag har jag totalsanerat sovrummet på damm, hivade ur sängkläderna, tvättat allt, torkat ute och vikt ihop. Bäddat rent och lagt i tjockare täcke, jag har sovit lite störigt ett par nätter, det var likadant förra året vid denna tiden. Kallt är det ju inte men man får inte den där ombonade känslan som med ett tjockare täcke så jag hoppas det blir bättre nu.

Drog ut på en powerwalk och höll på att dö av skräck....... Kommer runt kröken i skogen, fick se ett större svart djur vid vägkanten längre bort. HELVETE tänkte jag, är det en grisajävel som står där borta?? Då satt hjärtat utanpå kan jag säga....... 😨 Men så fick jag höra en liten ljus barnröst och såg nåt som rörde längre in, då var det en liten gosse med sin farmor och en ung schäfertik 😄 Jag sa till henne hur rädd jag blivit, hon skrattade och förstod mig, jag framförde min djupaste ursäkt till hunden och hon godtog den😉 Grisarna är ju nattdjur men vi har sett dom ute tidig kväll inte så långt härifrån så det får man inte ta för givet att dom ligger och trycker.

Det har varit bra torkväder idag, sol, moln och friska vindar. Men nu får jag gå och tillverka köttfärsbiffar, det blir biffar, kokt potatis, sås, smörslungade morötter, sv.vinbärsgele till middag. Så det är en del jobb så jag får nog börja med det.........

HA EN BRA KVÄLL !!

Kommentarer

Populära inlägg