Fredag.....

.......... har det blivit även denna veckan...... 

Det har inte hänt så mycket, det gör inte det nu för tiden. Jag drog iaf ut på en lång powerwalk i ons morse, så ljuvligt att komma ut. Jag försöker ju iaf för både musklerna vad det gäller fibromyalgin och för vikten. Nu är tiden då man kan ge sig ut direkt på morgonen utan att frysa halvt ihjäl så det är bara att nöta på.

Vidare till stan för ett besök hos naprapaten, det knakade betänkligt i bröstryggen men det gör gott efteråt. Jag har betydligt mycket mindre spänningshuvudvärk nu är för bara 2 mån sen och det är ju att jag får det justerat innan det låser sig för hårt.

Det var så ljuvligt väder igår morse men jag orkade inte ge mig ut, det svider idag när det är sånt riktigt skitväder. 2 dagars längre powerwalk så räcker inte orken till 3e dagen.. Jag var allmänt trött i kroppen, trött i ländryggen så det gick inte. Men jag hade ju akupunktur inbokat så jag fick dra till stan, en liten komplettering till kylskåpet och sen nålar. Jag drog en snabbis med dammsugaren när jag kom hem, sen lite lunch. Men så var jag lite trött så jag tog min medicin, la mig på soffan, hörde att mitt medicinlarm ringde vid kl 15 men jag stängde av det, vaknade TIO I FRYA !!! Jaja, så är det...... sov dryga timmen så nålarna gav effekt.

Hade förberett för att baka kringlor med mjukt smör och jag hade mätt upp mjölet men nåt annat kollade jag inte....... Saknade hjorthornssalt men tog bakpulver istället. Det blev "ok" men nu är det uppskrivet så det kommer hem från affären. Lagade Pasta Kristoffer som består av bacon, lök, skållade, hackade tomater, creme fraiche smaksatt med ädelost till middag. Min fd arbetsgivares "räddare i nöden mat" när man inte vet vad man ska laga till middag 😊

Meny för helgen blir följande:

Fre- Gratinerade auberginer med grekisk sallad

Lör- Kyckling med ris alt klyftpotatis

Sön- Medelhavspaj med salami, brie och sallad.

TREVLIG HELG !!

 


 

Kommentarer

Populära inlägg