Februari.......

.......... lider mot sitt slut.... ÄNTLIGEN !!!

Säsongens sista vinterdag har varit fantastisk, ett ljuvligt vårväder så nog har våren tjuvstartat. Men bakslag kommer, var så säker, men det ligger inte kvar så länge iaf men man får njuta så mycket man kan medans det är finväder.

Jag drog ju ut på en lång powerwalk i fredags middag i nya skorna, drog på mig ett jävulskt skavsår..... 😖Jag blir så trött...... Ändå provade jag så noga, jag gick länge fram å tillbaka med dom i affären men så är det..... 

Jag gjorde en 3 veckors sallad i fredags med vitkål-morötter, praktiskt att alltid ha sallad i kylen. Bakade ett gäng Småländska bonnakringlor oxå, så gott med smör å ost till det.

Igår så blev det ingen powerwalk pga skavsåret, jag var bara hemma. Bakade brödbullar på mottot, ta-vad-du-har-å-släng-i..... 😊 När jag städade skåpen fanns det småslattar av mjöl som jag använde så jag slapp ha påsarna stående i skåpet. Det var meningen att det skulle bli snitsiga 3 kants bröd men det liknade mer pästa valrossar 😄 Sambon undrade om jag skolkade från geometrilektionen i skolan 😎 Lagade supergod vegetarisk pastasås igår, hittade ett recept på nätet som jag använde som bas, sen bytte jag rätt friskt men det blev så supergott !! Sällan jag lagar vegetariskt men nu hade jag allt hemma å så blir man trött på det vanliga.

Dessert blev ett par skivor av ricottakakan jag bakade för sådär 3 veckor sen, grillade den, tog lite grädde å jordgubbar till, jösses så gott det var !! Den vann verkligen på att bli grillad-värmd, smaken kom fram bättre.

Idag gav jag mig själv en spark in da *ss att inte fastna i soffan framför Nyhetsmorgon. Drog ut på en powerwalk runt 10.20 men fick vända strax bortom infarten å byta till gamla skorna, det gjorde för ont. Men jag drog iväg, drygt 7 km på en timme, sprang lite faktiskt å det gick bra. Jag kände att det gjorde ont på hälen men när jag kom hem å drog av mig skon å strumpor så hade skavsårsplåstret gått sönder (ICA's är skit, köp inget annat än Compeed hädanefter..) Å fy faan, hela hälen är flådd nu.... 😖 Fick sms'a sambon att köpa Compeed's på väg hem från jobbet, han har jobbat 2a söndagen av 4 idag. Jag tror att skorna är fel modell för mig, ska se om jag kan byta dom annars får jag försöka sälja dom.

Efter dusch så satte jag mig på altanen i 50 min i solen men tyvärr var det inte den värmen som i måndags å torsdags. Men med en fleecefilt runt kroppen var det skönt men så kom molnslöjor så det blev svalare så jag fixade lunch åt mig istället. Sen kom han hem så denna dag rann iväg som en vårflod....

Imorrn är det 1a Mars å det är VÅR !!!! Helt fantastiskt !!! 😎

HA EN BRA KVÄLL !!

Kommentarer

Populära inlägg