Halva........

 

....... februari har passerat...... Tack gode gud för det......  😇

Vaknade till MINUS SJUTTON idag kl 7.45, det är juh rent löjligt för faan på denna breddgraden. Öland har mer snö än riksgränsen, det säger väl allt !!

Nej, detta vädret är inte för mig, jag föredrar o-vinter som var förra året. Det var en meteorolog som myntade uttrycket "o-vinter", när det är vinter fast det inte är vinter 😄 Runt nollan till 3-4 plusgrader, torrt å rent ute, helt perfekt !! Hela, långa vintern..... 😊

Igår så var det då Alla 💕dag.... Vi tog en fika i stan, sen gick vi en runda i Ingelstad. Vi hade bakad potatis med kräftröra, chokladmousse till dessert så det var det hela. 

Idag hade jag ett telefonmöte med ordförande i styrelsen för den berörda organisationen ang kränkningen på min praktikplats, får se vad det kan leda till. Sen gick jag ut, 5 km tog en timme i klumpiga vinterkängor. Det funkar ju inte med gympaskor på packad snö, det blir glashalt så ska man ut å gå får det bli vinterkängorna. Om det inte vore för att jag är TVUNGEN att ut å röra på mig för fibromyalgin, bränna några kärringfläskkalorier å friskt syre så skulle jag inte sticka näsan utanför dörren förrän i slutet av mars.

Jag blir så frusen när jag kommer in, varför vet jag inte. Har klurat på den reaktionen i många år  men vet inte varför. La mig på soffan, drog fleecefilt runt kroppen å somnade i sådär två timmar !! Men sömnen var dålig inatt så jag behövde väl sova ifatt.

Ge mig +15, strålande solsken å en solstol på altanen 😄

Imorrn så är det då den officiella semledagen så det får bli en lättare middag toppad med semla till dessert. På onsdag bär det hem till ön en snabbis, måste hem å titta till det. Hoppas bara det inte blir skitväder utan att jag kommer iväg....  Stannar väl till fredag innan jag vänder åter, det ska bli skönt att få komma hem lite 💗

Men ni förstår, om 2 v är det 1a Mars, då är det VÅR..... 💗

VÅR, VÅR, VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR........... 😄 Sen skiter jag i om det är halv snöstorm å minus 10, 1a mars ÄR det VÅR !!!! 😄

HA EN BRA KVÄLL !!

Kommentarer

Populära inlägg