Fredagen.....

 

....... är här igen......

 Ännu en vecka har rasslat iväg, hujedamej så fort tiden går.... 😦

Drog in till stan i onsdags förmiddag strax efter 11, när jag skulle sätta i mina hörapparater innan jag åkte så var den vänstra död. Bytte batteri å filter men den var ftf död, då kan jag inte göra så mycket utan fick rota fram en liten smyckseask att lägga den i, skriva en lapp, lägga i en påse å åka in till sjukhuset. Men innan man kommer in till stan, hitta parkering, betala, snirkla sig upp till Audionomen på 5e vån, in där för att lägga den i lådan för defekta hörapparater, sen ska man snirkla sig ner igen, ut till bilen å vidare till Maxi så tar det tid alltså..... Handlade lite på Maxi, vidare till CG å sen till naprapaten, då hade jag 20 min tillgodo så jag beräknande tiden bra trots omaket runt sjukhuset. Men det tar längre tid än man tror, det är säkert...

Å du käre tid som det small i övre delen av bröstryggen mot slutet..... 😖 Uschamej såna låsningar det satt... Men det känns skönt om än att det är lite läskigt när det blir så häftigt resultat. Men man känner effekt direkt, det är fantastiskt !! Men det är inte optimalt att sätta sig i bilen för 2 tim bilkörning men det gick.

Åkte hem till lägenheten direkt, skönt att få pusta ut i soffan en stund, sen gick jag ner till mina föräldrar, åt middag, diskade åt dom, träffade lill-loppan 3 min typ. Hon är privatlärare i engelska 2 kvällar i veckan åt en liten tjej på sådär 10 år som har det lite tufft med engelskan i skolan. Hennes egen mamma lider av dyslexi så hon känner att hon kan inte hjälpa henne så därför bad hon lill-loppan om hjälp.

Åkte till min kusin, han fyllde år i söndags på Alla Hjärtans dag och den yngsta av barnen fyllde faktiskt i onsdags så det blev lite tårta dagen till ära. Det är en mycket sportig familj, idag åker dom till Mora, imorrn ska kusinen + frun åka KortVasan 3mil, på söndag drar dom vidare till Stöten för barnen ska få åka utför. Åter nästa söndag när sportlovet för denna regionen är slut. Enkel resa är "bara" sådär 65 mil till Mora, sen ca 15 mil upp till Stöten så nästa söndag 28e har dom ca 80 mil hemresa.....

Så dom höll på att packa.... 😄Jag sa att jag är inte avundsjuk på dom men var tid har sin tjusning, så är det. Först all praktisk utrustning, sen mat för 5 pers för en dryg vecka. I dessa tider så vill man ju inte beblanda sig med annat folk om man kan undvika så du får ju ta med så mycket det bara går. Vi får hoppas att resa och skidåkning går bra så inga missöden inträffar utan dom kommer hem i behåll.

Gårdagen var ingen bra dag, den kan vi radera.... Får ju alltid nån reaktion av naprapaten, igår blev det migrän... 😖 Vid 12 tiden gjorde jag ett försök att starta dagen, gick ner till mina föräldrar men fick faktiskt lägga mig där en stund för det gick inte, illamåendet sköljde genom kroppen. Vi fikade, jag hade köpt semla åt dom, dom fick ju inga i tisdags då dom inte kan ta sig ut själv men jag gick hem till mig direkt efteråt. Somnade runt 30 min på soffan men sen blev jag faktiskt bättre så vid 16 tiden började det släppa.

Vi åt kroppkakor igår, ett företag som tillverkar sådana säljer utanför ICA i Borgholm på torsdagar så vi köpte till middag.  Jäsingens så gott det var !! Blir ju inte så ofta jag äter sådana, trots att jag lagat så mycket mat har jag faktiskt inte kokat det själv nån gång. Mina morföräldrar åkte till USA hösten 1980 så när dom kom hem så var det självklart kroppkakskalas hos min föräldrar för hela tjocka släkten. Då kokte mamma, en syster, en svägerska å en kusin runt 100 kroppkakor till alla , det blev många grytor kan jag säga 😄 Vad jag saknar dessa släktträffar 💕😢

Idag vänder bilen åter mot Småland, ska bara ner till mina föräldrar en stund innan. Jag hade inget specifikt syfte med hemresan denna gången mer än att jag ville hem å titta till det. Låg en del post i mitt postfack, behövde spola i alla avlopp mm. Men skönt att bara få komma hem och "bara vara" utan en massa att göra, vare sig här eller hos mina föräldrar. Åker väl hem i mars för att städa av lite till påsk så blir det den nästa större helg vi är hemma.

HA EN BRA FREDAG !!


Kommentarer

Populära inlägg