Vänliga veckan.....

 

........... är här.... Den avslutas ju på söndag med Alla hjärtans dag. 

Nu tycker jag väl att alla veckor kan vara Vänliga veckan men riktigt så bra är det ju inte. Jag är sjukskriven fr o m idag till 28e februari. I nya pandemilagen får du sjukskriva dig på egen hand i 3 v, inte förrän dag 22 krävs sjukintyg och då är min tid ute på praktiken.

Jag har blivit oerhört kränkt på min praktik så jag vill inte jobba där under sådana förhållande. Jag tar inte åt mig på så sätt, jag vet mitt värde, men det visar hur lite värd du är på arbetsmarknaden, spec om du är sjuk av nån anledning. T o m arbetsförmedlingen godkände sjukskrivningen och tyckte det var bra, då kanske ni kan ana omfattningen.

Så idag gick luften ur totalt, jag säckade ihop av utmattning. Jag sov på förmiddagen, jag fick göra ett ryck för att åka in till stan för att få akupunktur och handla lite. Idag gick det att besöka Åhléns outlet, shoppade för oerhörda 15 spänn !! En ryggkliare väl värd sitt pris när det kliar och man inte når 😄Sen hem, la mig på soffan och somnade en stund till.

Middag blev rester från torsdagen, potatis å purjolökssoppa. Pannkakor med nutella till dessert, gjorde inte ont nånstans 😊

Å snöhelvetet fortsätter, vem faan uppfann skiten??!!! Jag vill bara gräva ner mig under ett täcke å komma fram i mitten av mars....bah....

Jaja, det kommer väl bättre dagar får vi hoppas.......

Jag har inte några direkt planer framöver, återhämta mig både psykiskt å fysiskt, plocka lite här hemma, försöka komma ut om det inte är för kallt. Hade varit roligt att ha nån att gå med men de jag känner bor inte i närheten men så är det.

HA EN BRA KVÄLL !!

Kommentarer

Populära inlägg