Halva........


....... november har passerat.....

Det grå vädret fortsätter men faktiskt så hade vi en svag sol nån timme igår, det var så vackert ute. Men om 2 v så har vi satt upp adventsljusstakar å stjärnor, pyntat med rött så det lyser upp.

I övrigt så finns det inte nåt som lyser upp tillvaron, dagarna bara går att försöka ta sig igenom dom. Ingen dans, inga julmarknader, ingenting att förströ tiden med. Inga jobb för mig heller att söka, kan ju rätt gärna inte söka varken vård eller industri då jag inte har utbildning för det.

Hoppas jag får svar i början av kommande vecka ang praktikplatsen så jag kan planera lite. Jag ska börja adventsstäda i slutet av veckan för måndag 8 dagar åker jag hem till ön för att städa å pynta hos mina föräldrar å hemma i lägenheten. Som tur är behövs det inte nån direkt städning där, tack å lov........

Drog in till stan i fredags å utförde de ärenden jag inte orkade med i onsdags då det blev så hektiskt med att fara med papperet fram å tillbaka.  Jag köpte den fina ljuskransen på Clas O men bara för att se hur den såg ut så öppnade jag locket på den, då var den helt skev....... Så det var en jäkla tur att jag kollade innan jag åkte hem med den, jag vill ha en rund å inte äggformad.

Köpte balkongslingan jag har på balkongen där hemma på Rusta ett år, när jag kom hem var en bit i mitten på den svart.... Det var bara att åka tillbaka nästa dag å byta, det är iaf 4 mil enkel resa men då kollade jag att den funkade innan jag åkte hem. Kollade denna när jag kom hem så det lyser så fint så det blir bra i vardagsrummet i lägenheten. Den jag hade förra året var en glaskula med frostad dekor å en ljusslinga inuti. När jag tog ner den i januari så gled den ur handen, jag såg den falla i golvet å gå i tusen bitar. Men slingan var svag, den hade nog gett upp inom kort ändå men retfullt iaf.

Slog in alla julklappar jag hade hemma, satte på etikett så nu är det gjort. Jag har inte så många att fixa till så det saknas bara nån enstaka.

Drog faktiskt ut igår på en pw innan frukost, sambon jobbade ju över så jag var ensam. Det var tanken att göra idag oxå, jag skulle bara göra lite ryggympa innan. Men jag var nog för ihärdig för jag fick så överjävligt ont i det muskelfästet som bråkade för 2-3 v sen så det gick inte, det gick som i kramp. Så det blev vila ett par timmar i stället men nu är det rätt ok. 

Är trött på allt........ Man är som en gammal trasdocka ingen behöver längre, varken arbetsmarknaden eller barnen.  Trött på störig sömn, trött på smärta, trött på att ena dagen vara skapligt bra för att nästa knappt ta sig upp.  Ena dagen är ryggen hyfsat smidig å jag kan gå 6-7 km i rask takt för att nästa dag gå som Quasimodo  å inte kunna räta på mig. Trött på handleder som gör ont fast jag inte har belastat något, det knakar å smäller i dom när jag rör på dom.

Söndag har det blivit, sista dagen på min meny för den gångna veckan. Å precis som det stod så har köttgryta lagats idag så jag ska bara koka ris när vi ska äta.  Kommande vecka så äter vi mest rester när han jobbar kväll, jag kan alltid fixa nåt enkelt dagarna fram till fredag. 

Jag ska in till stan imorrn, dags att få nålar igen, kompletteringshandla lite bara.  Å min bil behöver nog ett rejält mål "mat", mätaren är snart nere i botten så den behöver full tank.

Ännu en vecka har gått, imorrn börjar en ny å så rullar det på...

HA EN BRA KVÄLL !!

Kommentarer

Populära inlägg