Onsdag.....

Tja, det händer inte så mycket nu...... 😒 Jag var i stan i måndags å fick nålar å fy för faan så ont dom gjorde.....😢 Att det ska vara sån skillnad mellan gångerna, ibland känns det knappt å vissa gånger gör det överjävligt ont.

Kroppen är helt fucked up just nu..... 😖 Ibland undrar jag hur länge man ska orka?? Jag drog ut på en pw vid middagstid igår, började känna en anings huvudvärk när jag var nästan hemma. Men det brukar släppa när jag fått stretcha lite. Dessutom fick jag oförklarligt ont i lårens framsida vilket jag aldrig fått innan. Nu gick jag direkt in i lilla tv-rummet, rullade ihop mattan, slängde den över altanräcket, piskade av den, rullade ihop å la in den så länge för det duggregnade lite.

Jag städade det rummet men det var inte så ansträngande men jag drog på mig en jävulens skallavärk som sitter i än, ett dygn efteråt. Det är en blandning mellan spänningshuvudvärk å migrän. Periodvis under dagen lättar det för att sen öka igen, har försökt med allt  från tabletter till mat å rörelse. När sambon åkt till jobbet idag så gick jag ut en stund. Plockade ihop lite grejer å la in, tog in regnmätaren så den inte fryser sönder. Sopade rent fönstren från spindelnät, löv å annat bös för jag hoppas på fönstertvätt i helgen då det ska bli kallt å uppehåll.  Men jag tvättar bara utvändigt denna gången utom köket, dom tar jag invändigt oxå. Det lättade efter lunch å utevistelse men ökade när jag kom in igen. 

Jag har haft ytterst lite huvudvärk sista 2 månaderna, det har varit ljuvligt, man märker hur det försämrar livskvalitén när det slår till så här. Jag vet heller inte varför för det finns ingen logik i det å jag orkar inte försöka analysera det heller. Jag har ju haft mycket kraftig huvudvärk i 3-4 dagar ibland å jag har sökt vc men dom säger ju det är fibromyalgin så dom gör inget åt det. Jag är i slutet av min hormonkarta, jag kan ha ett skov på G, det kan vara nåt i nacken som halkat på sniskan, en virus-bakterieinfektion på G, jag vet inte........

En innerlig önskan finns om att få komma till en neurolog, få hjärnan undersökt grundligt, fram, bak, kors å tvärs men tyvärr lär det inte bli så under rådande omständigheter. Jag får vara glad om jag kommer iväg på min bentäthetsmätning som är beställd.

Fick mejl från min arbetsförmedlare på Af igår, han undrade över min praktikansökan så jag fick förklara. Men det lät ju som att jag kan fixa det utan anpassning tyckte han men där bet jag ifrån. Jag har inte hört nåt, skrev idag å frågade men har inte fått svar. Men det förvånar mig inte om det blir avslag.

Har plockat lite inför adventsstädningen, jag har duschat ett gäng krukväxter men dom största rör jag inte för jag orkar inte hantera dom. Gör jag lite varje dag så blir det inte så tungt, sambon är ju ledig 3 dagar då han jobbar kväll denna veckan. Jag blir inte bättre av att ligga å vila -sova heller så jag försöker hålla mig igång i den mån jag orkar. Jag ska lägga mig på supertjocka mattan strax, göra lite gympa å se om det lättar.

Middag idag blev pasta med tomat-fetaost creme fraiche, en bit varmrökt lax som var extrapris på affären, några tomater å vitkålssallad. Kära nån så mätt jag blev....... 

Ikväll är sista delen av Den svenska Dansbandshistorien, har varit väldigt roligt att se den. Sååå många minnen, såååå många timmar jag snurrat på dansgolvet å nu är det ingenting.... 😢💖

HA EN BRA KVÄLL !!



Kommentarer

Populära inlägg