Well.........

 

..... då var det måndag igen.......

Det har varit en grå måndag, inte en tillstymmelse till sol idag.  Jag vaknade även denna dag rätt tidigt å kunde inte somna om, hade en grym skallavärk förvisso som väl gjorde att jag inte somnade igen. Det var flera veckor sen jag vaknade med sån grym spänningshuvudvärk, det har varit skönt att ha så minimalt med huvudvärk men nu kom den igen. Det var mycket i helgen som tröttade ut bröstryggen så det är väl orsaken till det hela.

Men jag fick det hanterbart så jag gav mig ut på en rask pw runt 8.20, hemma ca 9.20. 6.5 km även idag, sååå ljuvligt ute, helt vindstilla. Tystnaden i skogen är total, det enda som hörs är knastret från skorna. Så vilsamt för själen, så vilsamt för hjärnan..... 💜Mikroskopiska regndroppar hängde i luften men det regnade inte så det var skönt att starta dagen på så vis. Krävdes en del ryggympa för att komma igång men det gick bra. 

Måste försöka få fart på förbränningen om jag ska kunna tappa några kilon å det är mer effektivt att motionera innan frukost, jag har aldrig haft problem med det. Men nu är jag så stel vissa morgnar att jag kan helt enkelt inte men de dagar jag är bättre får jag se till att komma ut innan frukost. Får bli en mindre runda imorrn bitti, nu har jag gått långt både igår å idag så det får bli kortare imorrn.

Men jag har lyckats knåpa ihop en matlista för veckan jag tänkte bjuda på, hoppas att det ger nån inspiration till någon som läser det 😊


Veckans meny:

Mån.- Burgare

Tis- Bruna bönor med chorizo/ fläsk

Ons- Chicken Fajitas

Tors- Palsternackssoppa med sweet chili

Dessert- Österrikisk körsbärskaka med grädde.

Fre-  Italiensk paj

Lör- Pasta Salciccia

Sön- Köttgryta, ris/potatis

HA EN BRA KVÄLL !!

 


Kommentarer

Populära inlägg