Lördag.......

..... har det blivit....

Å det har blivit svinkallt ute, fy faan så kallt det är !!! Kyla är nog en av de saker jag avskyr mest, hatar att frysa !! Jag mår varken bra i svinkyla -10 eller tropisk hetta +30, jag är en medelålders, gnällig lagomkärring.... Det ska vara lagom av allt, det är det bästa 😄

I övrigt har det inte hänt så mycket, jag vet ftf inte om jag får vara kvar på praktikplatsen. Jag blev lovad att bli kontaktad av af igår men det var bara arbetsterapeuten som ringde, inte lönebidragskonsulten. 

Igår var jag riktigt trött efter jobbet, det brände som faan på insidan av smalben, yttersida av låren, övre del av sätet, öm över höfterna 😖 Men det är ju så typiskt för fibromyalgi att det är skrattretande, jag är ett skolboksexempel. I torsdags kväll var det bröstryggen, var stel som en rostig robot i nacken, en överjävlig smärta som pumpade upp i bakhuvudet. Men jag har kommit fram till att det bästa är muskelavslappnande, det verkar mer än smärtstillande å så vila. 

Så nån middag orkade jag inte laga igår så det blev hämtpizza. men ikväll ska jag göra hel röding i ugn, köpte superfin på CG i tors kväll. Jag gick till affären mitt på dagen idag för att köpa en tidning å för att röra på mig för ryggens skull. Men fy faan så kallt...... Vi har varit utan vatten i några timmar nu, det hade väl bildats en ispropp i pumpen, är det inte hetta å ökentorka så är det kyla å ishelvete som gör oss utan vatten.... 😖 Så jag hoppas på plusgrader nu så man slipper den oron att en morgon när man ska duscha så har man inget vatten.

Imorrn blir det nog en sväng in till stan, måste köpa nåt till sonen. Nåt litet bara så får han pengar oxå. Kusinens fru fyllde halvjämnt innan jul så nåt får det bli till henne oxå. Jag orkar helt enkelt inte efter att ha jobbat, då åker jag hellre in en dag på helgen.

Tittade på Talang... igår, en sån skillnad med trevlig jury till skillnad från Bard å överflamsande Frazier. Många klagar på Bianca, att hon spelar över osv men hon är halvitalienska, hennes pappa var knappast en sansad person så hon har att brås på. Alla som gnäller på henne, hon bara glider fram, känd förälder bla, bla bla.... Tja, hon sålde sitt företag vid 25 års ålder för 200 000 000, hon är ekonomiskt oberoende för resten av livet. Undra om dom som gnäller på henne har gjort det?? Hon var sjukt bra i Lets Dance men tyvärr förlorade hon på att hon är en "Wahlgren" om än att hon heter Ingrosso i efternamn.

Så jag missade ju Carina Bergfeldts talkshow med egna namnet men jag såg det via webben imorse. Roligt att se vårt statsministerpar, att hon presenterade dom som Ulla Löfven och hennes man statsministern. Hon har ju hållit en väldigt låg profil, ytterst få tillfällen man ser henne ihop med Stefan. Hon verkar vara en härlig person, kul att lyssna på dom, även dom har en vardag.

Nu får det bli en caffe latte så jag får värmen i mig å ett par Oreokex.

HA EN BRA KVÄLL !!

Kommentarer

Populära inlägg