Måndag........

 

...... å ny vecka.... Dessutom sista veckan i januari, nästa måndag är det FEBRUARI, då är det 4 v bara tills 1a Mars å VÅREN är här !!!!! Man måste hålla sig positiv 😉

Då är den nyblivna 21 åringen firad i mycket liten skala, bara jag, sambon, mina föräldrar, lill-loppan å så födelsedagsbarnet självt. Middag blev helstekt fläskfilé, potatisgratäng å sallad. Sen slog vi ihop dessert å födelsedagstårta till en glasstårta, det var det hela. Ingen middag i Guide Michelinklass men gott ändå.

Lördag morgon hade vi en vacker soluppgång, jättefin förmiddag men då städade jag undan det lilla julpyntet jag hade i lägenheten. Hur det kan bli dammigt när ingen är där begriper jag inte men golven blev dammsugade å svabbade från luftdamm som jag kallar det.

En runda på stan i ljuvligt väder om än att solen gått i moln men alldeles lugnt så det var jätteskönt. Gick in på Ester's, många snygga kläder man kunde köpt om man behövt dom å haft råd men så är det.... På kvällen var det födelsedagsfirande å sen var jag ganska mör kan jag säga.

Igår morse så var det frukost, dusch å plocka ihop. En sväng till mina föräldrar innan vi åkte till min kusin å hans familj för lite umgänge å uppvaktning i liten skala av hans fru som fyllde precis vid jul. Det blev semlefest som hette duga kan jag säga så vi var mer än nöjda när vi åkte vid 14 tiden. Hemma på Småland vid kl 16, ytterst lite att packa upp så det var snabbt gjort. Drog igång en maskin tvätt, lagade Pasta Salciccia till middag, enkelt när man inte kunnat ta upp nåt från frysen.

Åter till praktiken idag, sambon jobbar kväll denna veckan så jag har egentid på kvällarna. Min praktik skulle löpa ut på söndag 31a men jag har, mer el mindre, blivit påtvingad ytterligare en månads praktik. Jag förklarade att min arbetskapacitet är inte annorlunda om 3 v än idag men gratis arbetskraft är ju bra.... Jag var så förbannad så jag höll på att få hjärnblödning...... 😡

Nu börjar det bli dags för sängen, imorrn ska jag baka bullar på praktiken. Får se hur det går, aldrig gjort dom innan, jag har mitt recept jag haft sen skolköket -83, bara fyllningen som varierar. Jag ska nog baka här hemma på söndag, funderar på Dallasbullar igen, se om dom kan bli bättre denna gången.

HA EN BRA KVÄLL !!


Kommentarer

Populära inlägg