Då..........

......... börjar det dra ihop sig till Midsommar..... Har redan sett Midsommarhälsningar på fejjan men det är alldeles för tidigt för mig iaf.

Det har varit tuff vecka hittills, jag är i lackeringen just nu, där är det sådär +40C så det är lagom ljummet. Idag var det inte fullt lika illa, igår trodde jag att jag skulle flyta bort. Jag säger bara, vilket himmelrike att få jobba för män och med män.... Slippa känslohysteriska kärringar som ena dagen är sååååå trevliga å rara för att nästa dag vara så jävla lea så hin håle själv verkar from.... Att aldrig veta vilket humör man möter är oerhört påfrestande psykiskt.

Att då efter jobbet krångla sig ur svettblöta jeans å stödstrumpor för att dra på sig en trikåklänning utan att kunna duscha mellan var "sådär" 😖. Jag drog ju direkt till frissan efter jobbet, köpte bara en kycklingrulle jag smaskade i mig innan jag satte mig i stolen. 

Ljuvligt skönt att sätta sig å bli ompysslad. Jag har haft 2 stökiga nätter, i måndags vaknade jag 3.40, igår 3.10 så tröttheten var massiv. Så jag dåsade till när hon la slingorna, hon fick putta till mig då å då för att jag inte skulle tappa huvudet 😄 Jag var klar 19.30, vidare till Maxi för att handla lite. Jag trodde jag var smart att handla så sent men det fanns fler med samma tanke kan jag säga 😖 Så jag åkte hemifrån 6.10, kom hem 20.35. Puh.........

Men så skönt att få spola av sig när jag kom hem, hårstrån från klippningen satt fastlimmade på klibbig hals 😖 Håret var liksom redan tvättat så det behövdes inte😄 Men inatt fick jag sovmorgon, vaknade 4.35 så jag klev upp strax därefter. Slog in lill-loppans inflyttningspresent så det är klart.

När jag köpte hennes present köpte jag ängeln på bilden ovan. Den sötaste ängel jag sett 💕 Tyckte den passade mig perfekt, mullig å mysig 😄 Nu har jag pysslat med det sista av städningen, packat kläder å en del annat vi ska ha med oss. Maten, deras bullar å annat får jag packa precis innan vi åker imorrn.

Egentligen är det full dag men jag ska sluta lite tidigare, det blir nog en del trafik. Ryggen är riktigt sliten så jag får se hur länge jag orkar imorrn. 

Middag idag blev oooooooerhört lyxiga köttbullar med stuvad pasta.  Man kan inte lyckas jämt....

HA EN BRA KVÄLL !!


Kommentarer

Populära inlägg