Lördag kväll.....

 

Kära nån, en sån värmebölja.... Puh säger jag... Detta är för mycket för mig, jag håller mig inne tills eftermiddag vid sådär 15.30 tiden. Då kan man gå ut, ta brassestolen å gå ner till sjökanten där det fläktat friskt och sitta i solen ett par timmar. Än far jag inte illa av det mer än att man är konstant blöt men jag vet att jag blir mycket stelare å mer muskelsmärta efter ett tag.

Då jag hållit mig inne dagtid så har jag sommarstädat, började i torsdags eftermiddag när jag kom från jobbet med att ta köksfönstren och byta gardin och så tvättstugefönstret. Igår fick vi gå lite tidigare så jag var hemma redan 12.30 så tog jag mitt badrum. Städade ur skåpet, 2 parfymer och en bodymist fick gå i soporna faktiskt. Parfymerna var hur gamla som helst å bodymisten hade en märklig, skum doft så nej tack !!

Idag drog jag igång den stora städningen, sovrum sanerat på damm å renbäddat. Fatta vilket torkväder idag 😄 Det hann torka innan det ens hann ut på torkvindan nästan.. 😄 Tog nedre delen av stora rummet för sen går det inte när solen kommer fram, det blir som en bastu. Men vid 13.15 var jag tvungen att äta lite, sen gick luften ur mig. La mig på soffan, blev en siesta på 90 min varav jag sov 75 min... Sov lite dåligt på arla morgontimmarna så det tog ut sin rätt. Bakade en omgång bullar till till mina föräldrar men nu är bageriet stängt till efter midsommar iaf.

Men sen tog jag brassestolen ner till sjökanten, satt där 1.5 tim, upp på altanen en stund innan det var dags  för middag. Grillad svenneflinta, ugnsrostad potatis, grillad sparris å chilibea. Efter middagen blev det en del plock i köket, sen hade jag spa. Duschade, vaxade mina ben, har plockat bryn å satt färg. Ska ju till frissan på tisdag så då är jag helrenoverad 😊

Imorrn ska jag ta det sista med sommarstädningen, ska börja tidigt. Sen ska vi ta en tur med cabben om vädret håller i sig, har läst att det varit hiskeliga åskväder uppåt landet så vi får väl se om det kommer hitåt. Tveksamt men man vet aldrig.....

Imorrn blir det kasslergryta med ananas och quinoa, lagom en söndag kväll 💗

HA EN BRA KVÄLL !!

Kommentarer

Populära inlägg