Midsommar 2021........

...... är över....

Åh en sån midsommar det har varit om än lite regn igår morse-förmiddag å precis när vi skulle tända grillen vid 17 tiden. Men det är väl så en midsommar ska vara 😄

En förträffligt trevlig midsommardag blev det, vi var ett helt gäng på kvällen hemma hos mina föräldrar. T o m sonen med flickvän å kompisar dök upp å förgyllde vår kväll sådär 10 min eller nåt 😄Men dom kom iaf, det var huvudsaken 💖

Ni kommer ihåg hon som sa att hon inte skulle köpa mer kläder??!! Aaah, det sket sig ordentligt igår kan jag meddela....... Men till mitt försvar?? var det nåt jag behövde faktiskt. Jo, vi drog till Dollarstore, både schampo å balsam införskaffades. Sen drog vi till sportaffären i Rälla men det kunde vi skippat, fanns bara udda storlekar av det jag ville kolla på. Då drog vi till Sportreatälten i Köpingsvik å se där, där hittade jag nåt. 

Jag fick se en hoodjacka i marinblått med den svenska kronan (symbolen för Sverige, inte myntet....) på vä bröst, sen var SWEDEN broderat i sirlig stil på själva luvan. För endast 250 spänn !! Hoodjacka har alltid varit ett mindre problem för mig då dom alltid är så dyra, dels har jag inte haft råd, dels vill jag inte ge så mycket för ett plagg. Den jag haft till bättre vardag har jag fått ärva av sambon, den har varit skitsnygg, nackdelen att den saknat fickor men nu gick dragkedjan i den så det var dags att skrota den. 

Jag har ytterligare en tunn fleecejacka där själva dragkedjespännet gått sönder så den gick heller inte att knäppa så den gick i soporna när jag kom hem. Min PH's jacka jag haft i 7 år börjar bli riktigt sliten, den har jag till jobbet på morgonen, den är perfekt till en danskväll då det är dragkedja på fickorna å det gör inget om den hamnar på golvet. Så behovet av en ny var stor.... (Ni fattar vilken lång utläggning till försvar för inköp av en jävla hoodjacka 😄)

Men då ringde italienskan å fick höra det, då ville hon ha en "Swedenhoodie" till tävling där nere så då rajdade jag å moster ut till Köpingsvik igen för ytterligare inköp av ovan nämnda jacka. Å så blev det ett par mjukisshorts till, suuuupersnygga..... 😉 Då jag är så öm runt övre delen av sätesmuskulaturen (fibormyalgin..) så försöker jag få tag på mjuka byxor att ha istället för jeans å dyl hemma iaf. Men tur man har jeans så inte midjemåttet skenar iväg alldeles utan att man får en påminnelse ibland 😉

Italienskan har tävlat i helgen, hon kammade hem en fin 1a plats i 1.10 klassen, Fred å hon (hästen alltså... 😄)  Så roligt när det går framåt för henne, det är hennes arbetsgivare som tränar henne. Men dom hade +42.5C igår, hon var lite matt, tar ett tag att acklimatisera sig när sommarvärmen kommer. Så hon fick pokal igår, idag blev det bara en rosett då hon fick nåt fel å rivning tror jag det var.

Det har varit mycket folk i stan, väldigt mycket igår, mycket jänkebilar å andra fina bilar som glider förbi oss där vi sitter på våra föräldrars veranda. Ett jädrans oljud på torget sent igår kväll när vi gick hem så mycket partyfolk oxå. Träffade på en liten söt midsommarfirare men stackarna visste nog inte vart han skulle gå för att slippa oljudet på stan...  💗 Hemresan tog exakt 3 tim med ett lunchstopp i Nybro så det gick bra.

Allt är uppackat å inplockat, har förberett till morgondagen, han är ftf sjukskriven så jag åker iväg själv på morgonen. Ryggen har strejkat rejält sen igår förmiddag, jag hoppas det släpper när den får den sängen den är van vid. Har 2 v kvar av praktiken, blir tråkigt när det slutar. Men dom har semester så det hade blivit uppehåll iaf men hoppas på fortsättning till hösten.

Middag blev wokad kyckling med ris, gott efter helgens all sill å annat. Imorrn blir det korv stroganoff med svenskt matvete å haricorte vertes.









HA EN BRA KVÄLL !!


Kommentarer

Populära inlägg