Lördag.....

 

...... har det blivit. Det har gått några dagar sen jag var här inne sist men jag har varit rätt trött om kvällarna och har inte orkat riktigt. En vecka med heltid och än har det gått bra, man får hitta sina knep för att orka.

Kommande vecka blir glidarvecka då jag är ledig halva onsdagen och hela fredagen men sen ska det vara som vanligt igen hoppas jag. Jag är mycket spänd på onsdagens röntgen, vad den ska visa. Såå nöjd att jag får heeela ryggraden från atlaskotan till svanskotan röntgad så dom täcker in allt.

Av de sista 6 nätterna så har jag haft TVÅ "skapliga"..... Blir så trött på det men det är som det är 😖 Inatt vaknade jag av en hostattack från helvetet, jag höll på att kräkas. Dessutom fruktansvärt ont i min axel så sambon kom in och undrade vad jag sysslade med.   Lite vatten och så öppnade jag fönstret så blev det bättre men när jag bäddade idag så bytte jag täcke till sommartäcke. Jag är lite petig med täckena, jag kan aldrig sova med bara ett lakan som många gör denna tiden, jag måste känna att det omsluter mig och boar in mig. 

Likaså förra sensommaren, då hade jag oxå lite störig sömn, kunde inte riktigt sätta fingret på det. Men då bytte jag till vintertäcket och jag sov som en stock. Jag frös inte innan men fick inte riktigt den där sköna känslan längre men täckbytet löste det. Är tacksam att jag har en säng med täcke, alltför många har inte det.....

Men kära nån en sån skön värme idag 😊 Jag gick ut tidigt vid 9.15 på altanen och la mig och solade, då är det lagom temp. Körde en maskin tvätt under tiden å fixade lite. Men vid sådär 11.15 så var det bra, då börjar det för varmt där ute, man blir stekt där ute när det är riktigt varmt. En dusch och sen tog vi cabben och körde till Kosta. Sambon kläckte ur sig förra helgen att han var sugen på att åka dit så det blev det idag.

Vi har nog inte varit där på 1.5 år tror jag, det hade dykt upp ett par nya affärer. Vi skulle ha nåt att äta och gick in på ett matställe dom har där och där satt min kusin !!! Jösses så snopna vi blev alla 3 😄 Men vi tog en räkmacka på Brukscafeét, fantastiskt goda räkor, tyvärr alldeles för mycket majonnäs, jag kunde inte äta upp allt klegg. Men stor och generös så det var lite synd.

Idag har vi varit sambos i 6 år 💕 Jag packade in så mycket jag kunde i min lilla Suzuki, allt gick ju väldigt fort. Jag var på anställningsintervju 1a juni, flyttade 5e och började jobba 8e. Kära nån så fort tiden har gått, man har hunnit mycket på de här 6 åren. Ledsamt bara att jag blivit så juk som jag är ibland, just pga jobb. Även om jag inte var på supertopp innan så var jag milsvids bättre än jag är idag. Men så är det, det är inget att göra nåt åt nu.

Middag idag blev grillade revben från i torsdags, enkelt att bara värma i ugnen. Lite sallad och lättkokt, smörstekt sparris till det. Lite senare ska vi ha vit kladdkaka med hallon och jordgubbar å lite spritsad grädde.

Imorrn är det då Nationaldagen, vi har inte några planer än så länge men nåt blir det väl. Tänkte ut och cykla en stund på morgonen, sitta i solen en stund så får vi se vad det blir.

HA EN BRA KVÄLL !!

Kommentarer

Populära inlägg