Sommar......

 

.. sommar, sommar..... 

Det är dans i Folkets park.
Sommar, sommar, sommar,
Hjärtan skärs i trädens bark.
Jag vill viska i ditt öra
Just de orden du vill höra.
Sommar, sommar, sommar,
Då en mild och smeksam vind
Fingrar på din bruna kind.......

Ja, nu är det sommar på riktigt..... Då denna dagen snart passerat så är det då 91 dagar sommar kvar. Vad blir då av sommaren 2021?? Ja, det återstår att se den 31a augusti 😄 För egen del så blir det nog inte så speciellt mycket, vi som är inskrivna i jobb och utvecklingsgarantin via Af får inte ha "semester", vi får inte åka nånstans. 

Den riktiga chefen dök upp idag så jag haffade honom för att prata lite. Jag har ju praktik t o m v28 men det är den veckan pappa och italienskan (30 år!!)  fyller år så jag sa att jag måste vara ledig pga familjeskäl. Men det gjorde inget för dom har oxå problem den veckan för då har dom egt stängt för semester. 

Förr hade dom öppet hela sommaren just pga av att såna som jag inte får ha semester men dom har slutat med det nu. Ordinarie personal måste ju få ledigt och ha semester så jag tror att resten av gänget oxå blir lediga den veckan. Dom har redan placerat ut 2 pers som började samtidigt som jag så jag hoppas det är min tur nästa gång.

Igår hade Maj månad en riktig superfinal, en sån värme !! Bilen visade på +28 när jag körde från Lessebo, jag hade faktiskt dragit ner rutorna vid lunch så jag slapp bastueffekten när jag öppnade dörrarna. Väl hemma säckade jag ihop i soffan, rååååkade somna en stund så jag har haft 3e natten med dålig sömn. Blir så less på störig sömn, slumrade till en liten stund på soffan tidigare ikväll men bara 15 min kanske så jag hoppas på bättre sömn inatt.

Idag fick lill-loppan flytta in i sin alldeles första, egna lägenhet. Att bo på ovanvåningen hos mormor och morfar är inte riktigt samma sak även om hon haft egen ingång osv. Ska ringa henne om en stund och höra hur det är i nya lyan 😊

2 dagar på heltid är gjorda, hittills går det bättre än förväntat. Visst behöver jag vila ryggen en stund när jag kommer hem, tar lite gympapauser under dagen osv så det kul att det funkar. 

Superenkel middag idag, korv med bröd, vaniljkvarg med jordgubbar till "dessert" 😄 Man tager vad man haver som det sägs...

HA EN BRA KVÄLL !!

Kommentarer

Populära inlägg