Försommarvärmen.....

....... dröjer......... Vi hade en vacker morgon idag när jag åkte iväg vid 6.15, när jag kom till Lessebo var det svinkallt... Riktigt råkallt och det har det varit hela dagen. Lagom tills jag åkte hem vid 14 tiden så började det regna och sen har det regnat lite fint.

Pingstafton blev fantastisk fin om än blåsig, Pingstdagen var sämre så vi vände åter mot Småland vid 12.30 tiden.  Väl hemma gick jag raka vägen in i duschen, jag var alldeles för dålig på morgonen för att duscha där hemma. Samlade ihop en hel massa tvätt och började tvätta. Jag har haft tung migrän-spänningshuvudvärk sen i fre eftermiddag, huvudet har suttit som i ett skruvstäd hela helgen. 

Igår morse när jag vaknade hade hela ryggen gått i lås, speciellt vä skulderblad- vä flank men jag hasade mig till "jobbet", fick ta en extra rast på 10-12 min, åkte hem när jag skulle. Det blev Alvedon och spikmatta, jag somnade en timme !! Sambon masserade med tigerbalsam, det fick bli rester till middag då jag inte orkade laga mat, sen däckade jag på soffan. Har fått sova skapligt inatt så nu börjar jag bli normal, vad det nu är.... Nog faan vet man att man lever iaf........ 😖

Denna veckan jobbar jag till kl 14, nästa vecka går jag upp på heltid. Än så länge går det bra om än att gårdagen var tung men idag har det gått rätt bra. Skönt att ha nåt att kliva upp till, komma hemifrån, få lite nytt syre till hjärnan.

Imorrn blir sambon av med sitt bandage och sina stygn, han är rätt less på det nu , kunna använda handen riktigt även om han inte får lyfta nåt med den.

Imorrn blir det in till stan efter jobbet, nålar och handla mat. Vecka 23 blir en självlysande vecka för mig. Ons 11e ska jag röntga heeeeeeela ryggen från atlaskotan till svanskotan, jag fick igenom min "krav" på röntgen av nacke när dom ändå ska röntga resten. Fre 11e blir det röntgen av axel, därefter återbesök på ortopeden pga att jag stod på huve't in i vajerräcket i början på mars. Så den fredagen kommer jag vara självlysande som en grön Alien , hög på gammastrålning 😉

Middag idag blir otroooooligt spännande Korv med mos, det jag inte orkade laga igår.

HA EN BRA KVÄLL !!

Kommentarer

Populära inlägg