Lördag.......

 

........ har det hunnit att bli.... Jag har haft 2 fruktansvärda dagar men nu är jag tack å lov bättre. Huvudvärken slog till i ons eftermiddag efter 3 dagars hög stressnivå och den bara accelererade. Hade tung huvudvärk i tors förmiddag men fick det så pass under kontroll att jag skulle cykla till affären, jag orkade inte vara ute i solen men både behövde och ville ha frisk luft. Så jag cyklade dit, 2 km, sen cyklade jag vidare. En liten runda.........

 2.1 mil !!!! Smart va??!!! IDIOTI !!!! Jag har ftf inte fått tillbaka känseln i bäcken å ländrygg, (jo, men jag är öm..) jag hade nästan kramp på insidan av låren men det var ju skönt att cykla. Då..... 😖 Så det straffade sig igår.... 😖 Än jävligare skallavärk, jag var med död än levande igår förmiddag men successivt under eftermiddagen så släppte det. Är ju dessutom så oerhört stressande mentalt att vara så dålig när man ska börja på nytt ställe på måndag å förväntas vara pigg, fräsch å glad. Bra timing va??!!! 😖

Så igår så fanns inte ork att göra nåt annat än att baka lite. Baka tänker ni??? Hur orkar man baka när man varit så kass?? För mig är det terapi typ.... Är så otroligt lätt, kräver minimal arbetsinsats då maskinen gör jobbet, att baka ut tar 7-8 min, sen jäser det av sig självt. Att sätta in å ut plåtarna i ugnen är inte så ansträngande så jag fick påfyllt i frysen med hembakade brödbullar. Jag bakade belgiska våfflor i tors eftermiddag och där ingår en liten bit jäst så jag ville ta tillvara resten så därav bakningen.

Idag är jag som "vanligt" typ.... Idag fanns orken att ta itu med alla silversmycken som skulle putsas som jag sorterade förra helgen. Köpte ju silverdopp som tog de grova missfärgningarna så nu är det spegelblanka silversmycken.

Apropå glitter å glamour... Ser ni "Hotel Savoy" på 7an?? En serie som visar jobbet bakom kulisserna på Hotel Savoy i London, det exklusivaste å lyxigaste hotell man kan bo på. Haha, man kan undra om man bor på samma planet som dom?? 😄 En värld så långt från ens egen så det finns inte på kartan att man skulle hamna där. Men det finns en del rätt sköna typer som jobbar där. 

Har fastnat för ett par, chefsbutlern, en äldre, grånad herre som vigt sitt liv åt att vara butler och hans team. På Savoy Grill som ägs av Gordon Ramsey styr restaurangchefen Thierry, en fransman med en mycket pikant fransk brytning. Men undrar hur det känns att ha så mycket pengar att man utan att blinka kan ta in där varje gång man besöker chica London?? Billigaste sviten börjar väl på 10 000 pund per natt....... Har förvisso aldrig varit i London, inte ens i England men iaf.......

Ikväll blir det glitter å glamour, det är final i Lets Dance..... Otroligt svårt att sia om vem som vinner men oavsett vem det blir är det en mycket värdig vinnare. Filip hade danskroppen, Anis musikaliteten men dom har varit sjukt duktiga båda två. Alla är så unga, äldst är Anis som fyllde 28 för ett par veckor sen. Linn som dansar med Filip vann förra året med John Lundvik, då var hon bara 20 år !! Många hyllar kändisdansarna men det är deras danspartners som gör det oerhörda jobbet med att lära ut steg, skapa koreografin som gör hela dansen är otroligt skickligt gjort. Att så ung som Linn stå i final för 2a året i rad är nåt alldeles särdeles måste jag säga.

Det blir trist på lördagarna när det nu slutar, det är en höjdpunkt på våren. David å Petra var nu nya programledare för i år och jag tycker väl dom skött sig bra. Petra har en förmåga att överdriva men jag tycker hon taggade ner lite så det har blivit bättre med tiden.

Det enda glitter å glamour jag haft hemma idag är att jag lackat om naglarna, denna gång i Cinnamon Sparkle från HM. Trodde på lite djupare färg men det får duga, alltid svårt att kolla en färgkarta å föreställa sig hur det blir på. Just nu är mina naglar fantastisk hela å fina, bara att njuta av det så länge det varar.


HA EN BRA KVÄLL !!


Kommentarer

Populära inlägg