17e december....

........ står det i almanackan idag......

Julgranen kom in häromdagen å idag när jag kom hem så var den klädd till viss del. Ska vi ha i alla kulor vi har kommer det bli en julkulepyramid med gran 😄

Jovars, i tisdags kväll skulle jag inleda den STORA julmakeovern med att plocka mina ögonbryn. Då var min bästa ögonbrynsplockarpincett var borta, totalt försvunnen !!!!  😖 Jag vände upp å ned på soffan t o m för att se om den glidit ner å gömt sig förra gången jag gjorde det men icke. (jag sitter i soffan med en Gestapolampa i nyllet när jag plockar dom....) Tog en sån där gammaldags men hade nog hållt på än för den var totalt värdelös men så hittade jag en ny jag hade på lager så dom blev fixade iaf. 

Sen skulle jag sätta färg på dom....... Vissa kvällar ska man inte syssla med sånt helt enkelt för jag hade färg tamifaan överallt utom på brynen 😖 Men vid duschen på onsdagsmorgonen så tvättade jag bort överskottsfärgen så var dom nästan perfekta. Alltid nåt 😉 

På praktiken rullar det på, nån liten grej som inte sitter riktigt än men det kommer väl. Jag har pga jul-nyårshelg och att min praktiktid är slut 30e dec så har jag fått förlängt till 31a januari.  Vi fick meddelande i tisdags att vi är lediga mellan jul-nyår så det blir lite långledigt. Lönebidragsutredning tar över en månad å den måste vara klar när anställning börjar isf. Men jag har inte fått besked än om en ev anställning. jag tror inte på det förrän jag skrivit på anställningsavtalet så jag vet ingenting än.

Visst har jag ont när dagen är slut, har nog nåt muskelfäste i höften som är riktigt ilsket å irriterat just nu. Bindväven i skuldror, nacka, axlar bränner som syra men det är ju fibromyalgin i ett nötskal. Jag ska ju till vc imorrn bitti för uppföljning av proverna som togs för 2 v sen så jag får se vad dom säger då. Ringde Audionomen idag, behöver justera åtminstone den ena hörsnäckan. Det är lite för dovt, lite som lock för örat å det funkar inte riktigt så jag fick tid på tis kl 8, helt perfekt !!  

Tja.... en vecka till julafton.... Lite pyssel fram till dess, vi är ju inte hemma just juldagarna så det som inte blir gjort innan kan jag göra efter. Ska ju tillbringa halva lördagen hos frissan, ska bli nåt alldeles förträffligt ljuvligt att få sätta sig å bli ompysslad 😊 En liten tur på stan, har inte varit inne i city sen innan 1a advent så det ska bli mysigt. Ett besök på Åhléns blir det innan jag åker hem.

HA EN BRA KVÄLL !!




Kommentarer

Populära inlägg