Tisdagar.....

 

.... borde inte existera........

Ni som hängt med ett tag vet vad jag tycker om tisdagar, det är en helt onödig  mellandag som bara ställer till jävelskap. Det är inte början, mitten eller slutet av veckan, bara en helt onödig jävla dag.

Å gårdagen var icke ett undantag......... Jag skrev ju min årskrönika, så långt allt väl.... Tog en timmes vila innan jag åkte iväg till stan för att nyårshandla.

Första stoppet var min fd arbetsplats, Fiskaffären, för att inhandla forellrom för morgondagens förrätt. Slut....... 😖 Då hade han sålt sista burken 10 min innan jag kom.... Ok, jag upplyste honom om att jag skulle på massage idag så om han fick tag på nåt så skulle han messa mig. I 3 års tid tjatade jag hål i hövve på folk att förbeställ, förbeställ, förbeställ inför storhelger. Hade jag gjort det??!!! NÄ !! 😖 Kalix löjrom passar inte riktigt min plånbok om jag så säger.... 😖

In på Maxi för att handla. Inser att den meterlånga inköpslistan ligger kvar på köksbordet där hemma.... Bra jobbat eller hur??!! 😖 Men jag plockade ihop det jag kom ihåg, ringde sambon så han fick läsa upp listan å jag fick pricka av grejerna i korgen. Jag hade faktiskt bara missat 3-4 grejer, skriver man upp det så har man lättare att komma ihåg det, så är det för mig iaf.

Stod vid den fyllda pastan å ringde italienskan för tips på vad man kan göra när man är trött på det gamla vanliga. Tur jag kan ringa henne när arkivet för pastarecept ekar tomt i huvudet 😊

Well, han messade mig igår kväll att han hade fått tag på forellrom så jag kunde hämta det idag. Ni kommer ihåg att jag skrev att jag skulle på Hot stone massage idag va??!! Kl 20 ringde telefonen.... då var det massören som meddelar att grytan dom har för att värma stenarna har gått sönder så jag kunde inte få det idag. Det var liksom spiken i kistan, grädden på moset, icing on the top för tisdagen. Bloody fucking tisdag....😖 Det är liksom inte en vanlig 3 L gryta man sätter på spisen, hon hade sökt på nätet men icke funnit en enda så hon får skicka efter från Thailand för att få tag på en.

Men så åkte jag iväg på massage idag iaf, jag fick varm oljemassage. Å du käre gud å Mathilda, så öm jag är på vissa ställen.... 😢 Det knäckte i bröstryggens kotor 3-4 ggr, det small som smällare i finger å handleder.... Men dom är fantastiska, dom är så pyttesmå men fruktansvärd kraft i fingrar när dom masserar. Kände mig som en mosad, väloljad säl när jag gick därifrån. Hämtade min forellrom, fick stå i kö utanför 7-8 min, det är begränsat till 6 kunder i taget i fiskaffären. Misstänker att det blir värre framåt eftermiddagen så jag kom nog lindrigt undan ändå.

Nu blir det vila å vätska för resten av dagen, lite försiktig stretching efter massagen för att hålla det igång. Jag är medveten om jag fuskat rätt mycket med stretching å gympa sista 2 veckorna å det straffar sig. Sen har jag väl inte ätit så korrekt som jag ska göra heller , lite för mycket socker-kolhydrater, många säger att dom blir sämre av det men jag vet inte riktigt. Men bra är det inte vare sig det påverkar eller inte.

Idag har nog årets sista maskin tvätt körts, likaså har vi kört rengöringskassett i diskmaskinen så den doftar så gott nu. Lite lätt städning blir det väl för att fräscha upp inför nyår om än att vi sitter själva.

Idag blir det grekisk sallad till lunch, hederlig husmanskost till middag, Falukorv i ugn med potatismos å haricorte vertes.

Sådär 35 timmar kvar av detta året......

HA EN BRA DAG !!

Kommentarer

Populära inlägg