Då.............

.......... lider veckan mot sitt slut, igen..... Ännu en vecka har passerat och jag har gjort min sista vecka på praktiken 😢 Jag avslutade den med en After Work med mina jobbarkompisar och chefer i fredags kväll på en pizzeria i Lessebo. Mycket trevligt samt god pizza så det var roligt att umgås lite utanför jobbet. Men tungt att inte få gå tillbaka efter semestern men jag hoppas på ett telefonsamtal senare att dom behöver mig.

Det regnade rejält på Småland igår natt, jag hörde hur det dånade mot taket tidigt igår morse. 11 mm fick vi på fredags natten. Det var att fixa det sista tidigt igår förmiddag för att åka hem till ön men nån städning blev det inte, den orken fanns inte. Men jag misstänker skarpt att dammet ligger kvar i sovrummet å köksgolvet ser säkert likadant ut när jag kommer hem igen.

Precis när vi bar ut grejerna till bilen så började det att droppa lite, sen regnade det av å till fram tills nån mil innan Kalmar. Det märks direkt att man kommer ut mot kusten, det klarnar upp, det blir ljusare. Åkte direkt hem å lämnade grejerna, sorterade ut det som skulle till mina föräldrar och sen åkte vi ner till pappa. Vi gjorde en shoppingrunda inför tisdagen, köpte lite finare engångsmaterial så vi slipper så mycket disk. Halleluja för Dollarstore säger jag 😊 Vi grillade svenneflinta, majskolvar å squash, ugnsrostad potatis å kall beasås till det. Det var supergott kan jag säga.

Det var en skön kväll, trots molnen så var det runt 20+, vinden la sig så det blev nästan helt lugnt. Vi körde en runda med cabben ut mot Lundegård innan vi vände ner till stan igen. Det är en del folk som var ute å rörde på sig i Köpingsvik men det är som en annan planet mot för 15 år sen när jag jobbade på macken. Då myllrade det av folk längs gatan-vägen från campingplatserna.

Idag ska lill-loppan och jag fixa i ordning där nere, finputsa lite som inte hemtjänsten gör annars är det nystädat hos dom. Förhoppningsvis är det vackert väder så vi kan sitta ute på tisdag så så mycket energi lägger jag inte ner på det men iaf, skönt för dom att ha i ordning lite iaf.  Idag blir det fisk med romsås, imorrn ska jag laga mat åt 8 pers, nån form av köttfärs blir det. Ska göra picklad gurka idag som får ligga å dra till morgondagen

Mamma kommer hem från boendet imorrn, hon ska till frissan oxå så det blir fullt upp imorrn. Syrran + gubbe samt min moster anländer imorrn eftermiddag. Mat och tårtor är beställda, blir det över går det att frysa. 

Solen skiner sen tidig morgon, det får bli frukost på balkongen idag 💗 Vi ska hämta cyklarna oxå så man lättare å snabbare tar sig runt i stan. 

HA EN SKÖN
SÖNDAG !!

Kommentarer

Populära inlägg