Idag........

...... så säger vi STORT GRATTIS till Linn på 30 årsdagen !!! Hipp, hipp, hurraaaaaaaaaa..........

Idag har jag varit mamma i 30 år, helt ofattbart !! Liksom...... va faan hände ??!!!! Jag måste ha blivit urgammal som har ett barn som är 30 år gammal 😄

Hon var lite stukad när hon kom ut, mager som en liten fågelunge då hon fått äta på sig själv sista tiden. Jag hade havandeskapsförgiftning så moderkakan var alldeles grå av kalkproppar sa dom. Så det blev lite brådis att få i henne näring så hon fick tillägg direkt och det har gått bra det oxå.

Hon fick hjärnhinneinflammation 16 mån gammal, det var en pärs. Vi låg inne i 3 v, hon fick tunga mediciner då dom inte riktigt visste vad hon hade i början för hon lurade dom alla. Hon hade inte de riktigt typiska symptomen så det tog 3 dagar innan dom tog ryggmärgsprov och fick det bekräftat. Hon fick lära sig gå igen, vi genomgick div tester men vi kom undan med blotta förskräckelsen som tur var.

Hon fick börja med hästar i 7 års åldern för att träna upp balansen, förmodligen en biverkan av hjärnhinneinflammationen och på den vägen är det. Tyvärr är hon inte i Svea Rike så firandet får bli nästa gång hon kommer hem.

Min lilla pussgurka med fnurrlockar vid öronen 💕








GRATTIS PÅ 

30 ÅRSDAGEN !!!


Kommentarer

Populära inlägg