Snart......

 

....... är det helg igen..... Det har varit 3 tunga dagar, har varit otroligt trött men inatt har jag sovit fantastiska 7 tim i ett svep. Tänk vilken skillnad, man är som en helt annan människa när man fått sova ordentligt.

I tisdags drog jag till stan efter jobbet men jag handlade allt på 58 min så det var snabbt gjort 😊 Jag var grymt trött igår när jag kom hem, slocknade raklång på soffan i sådär 30 min, sen var orken bortblåst men jag packade ner kläder iaf så nåt blev gjort. 

Idag har jag varit i stan igen för att fixa nytt pass. jag har varit supernöjd med passfotot i 5 år, nu får jag bara överleva det nya kortet i 5 år 😖  Kom direkt från praktiken, stått inne i en mycket varm lackeringslokal i 7-8 tim , då ser håret ut därefter. Försökte fluffa till det men efter att ha haft en svettfuktig skalp i några timmar så faller även den mest uppfluffade frisyr samman. Men som tur är ska det bara visas 4-5 ggr i bästa fall på de här åren. Sambon liknar en riktig polsk maffiosos på sitt passfotot, att han bara blir insläppt i Sverige med den uppsynen han har på det kortet 😄

Imorrn ska jag på mitt livs andra After Work.... Inte illa vid snart 54 års ålder... 😑Vi ska samlas några på en pizzeria i Lessebo vid 16.30. Så jag får åka hem, greja lite, duscha å sen åka tillbaka igen men det gör inget. Så ledsamt att det är min sista dag på praktiken, otroligt hur fort det har gått sen 17e maj.  Jag har trivts otroligt bra och det märks på andra sätt oxå. 

Har haft minimalt med huvudvärk, man slipper det när man trivs och är omtyckt av andra. Alla har, med nåt undantag, varit väldigt glada, hjälpsamma, skojfriska mm så det är mycket tråkigt att inte ha det att återgå till efter semestern. Men vi får hoppas att jag blir uppringd nån gång efter semestern och att dom har en anställning till mig.

Ikväll blir det enkel ugnspannkaka till middag, jag ska dra fram dammsugaren och börja röja av lite. Jag vill inte komma hem till en ostädat hus när vi återkommer. Tvätta lite imorrn, fräscha upp toaletterna osv så får det vara så.

HA EN BRA KVÄLL !!


Kommentarer

Populära inlägg