Well..........

........ då är vi åter i Småland och jag är ett år äldre än när vi åkte. Nu rullar livet in i det 55e levnadsåret, får se vad det har att ge...

Födelsedagen firades i liten skala, lite fika med mina föräldrar och barnen på dagen, middag på Robinson på kvällen med kusinen + fru. En alldeles fantastisk kväll med god mat i en fantastisk omgivning, en kväll att minnas i november när det snöslaskar småspik på tvären..... 💖

Förrätt: Toast Skagen med ett glas vitt vin till

Huvudrätt: Filet mignon med potatisgratäng och ett glas rött vin.











Idag så var det att tvätta och städa innan vi åkte vid kl 12. Var hemma på Småland vid 14.20 men då hade vi ett litet stopp i Nybro för en cappuccino och en kaffe. Sen var det att plocka in allt, plocka upp allt, smidigt när allt är rent, bara att lägga in det i garderoberna.

2 plagg var helt onödiga, jackan och hoodjackan, det har hängt på samma plats i 8 dagar. Men ljuvligt att komma hem till Småland, +23 å friska vindar, så skönt att kunna andas utan att svettas av det. Det var som en bastu här hemma men det löstes enkelt med att öppna tvärdrag en lång stund. Grannen kom med posten men det var inte så mycket. När det är sommarvikarier så får vi ingen reklam, tydligen fattar dom inte att vi bor här. men jag har apparna så det gör inte så mycket.

Ja, nu återgår det arbetslösa livet efter praktiken, jag hoppas innerligt att dom ringer att jag behövs. Det suger sån energi att behöva genomgå allt man ska göra som ändå är helt meningslöst. Man får olika uppgifter att utföra med det ger ingenting ändå. Å så söka jobb jag egt inte ska söka för att jag blir sämre av sånt jobb men söker jag inte så blir man av med ersättningen. Så jag får söka jobb jag ändå inte ska utföra egt, smart va ??!!!!

HA EN BRA KVÄLL !!

Kommentarer

Populära inlägg