Helgen......

 

...... är här.....

Det har varit en fysiskt tung vecka så det ska bli skönt med ett par dagar ledigt. Tråkigt å andra sidan då det är sista veckan jag har praktik. En givande arbetsplats på många sätt som jag hoppas jag får återvända till som anställd.

Det är AW nästa fredag inför semestern, helt anspråkslöst på en pizzeria i Lessebo. Då jag och H inte visste om det verkligen gällde ALLA så skrev jag en diskret förfrågan helt anonymt på lappen om praktikanterna var inbjudna eller om man var tvungen att bju'  in sig själv?? 😄 Men jo, det var dom så jag skrev upp mig iaf 😊

Igår så kokte jag jordgubbs-hallonsylt på sista jordgubbarna. Jag köper nog 2 L till imorrn vid lokala affären i Ingelstad och bakar en jordgubbspaj som jag fryser å tar med till pappa nästa helg. Jag ska baka i helgen till hans födelsedag, nu blir det inget grandiost firande, orken räcker inte till det för honom men enbart vi själva är ca 15 pers. Det kan ju droppa in nån som kan få kaffe å kaka iaf. Ska baka hallongrottor på min hemkokta sylt å salta kolakakor. Ev nåt mer bröd då det får plats nu efter alla deras bullar.

En polis är skjuten till döds....... Om det kan man säga mycket, det är lika illa vem det är men en polis som gör sitt jobb är ju en attack på samhället. En polis i uniform med gul väst missar man inte helt enkelt. Om han så stod och pratade med en gängledare så är man rätt osmart om man skjuter just då. Men dom är väl inte så smarta dom som håller på med det.....

Helgens planer är inte så mycket mer än bakning, jag skulle vilja till Nottebäck kyrkogård för att se Thorleifs gravsten och lägga ner en blomma. Lika mycket som LS betydde för mig hela 2010 talet betydde Thorleifs större delen av 90 talet. Vi hade en viss vänskap så det var härliga år.

Ikväll blir det karrékotletter med potatissallad och grönsallad. Imorrn blir det Grekiska biffar med fetaost och soltorkade tomater. Söndag Kyckling och pasta i nån form.

HA EN BRA KVÄLL !!



Kommentarer

Populära inlägg