Knappt 13 tim....

...kvar av detta året.
Efter en morgon-förmiddag med full rulle så tar jag nu Nyårsafton !!
Kärleken är på väg till Kalmar med italienskan, vi har röjt järnet här på morgonen.
Med sopor å åter sopor, dammsugning o torkat köksgolvet o hallen.
Nu har jag bara mig själv att "städa" o bli presentabel inför aftonen.
Inte för att galastassen ska på, vi är ensamma, men lite får man anstränga sig när det är Nyår..

Nyårsaftons meny:
Förrätt:
Lufttorkad skinka, melon, brie/ädelost på en bädd av ruccola.

Varmrätt:
Ryggbiff, hasselbackspot, rödvinssås, sallad.

Dessert:
Glace au four

Med detta önskar jag Er ett gott slut på 2013 o må 2014 bringa gott för er !!!

GOTT NYTT
2014 !!


Nyårslöfte??
Bli snällare mot mig själv..
Får se nästa år vid denna tiden om jag har lyckats...

Kommentarer

Populära inlägg