Knappt 13 tim....
...kvar av detta året.
Efter en morgon-förmiddag med full rulle så tar jag nu Nyårsafton !!
Kärleken är på väg till Kalmar med italienskan, vi har röjt järnet här på morgonen.
Med sopor å åter sopor, dammsugning o torkat köksgolvet o hallen.
Nu har jag bara mig själv att "städa" o bli presentabel inför aftonen.
Inte för att galastassen ska på, vi är ensamma, men lite får man anstränga sig när det är Nyår..
Nyårsaftons meny:
Förrätt:
Lufttorkad skinka, melon, brie/ädelost på en bädd av ruccola.
Varmrätt:
Ryggbiff, hasselbackspot, rödvinssås, sallad.
Dessert:
Glace au four
Med detta önskar jag Er ett gott slut på 2013 o må 2014 bringa gott för er !!!
GOTT NYTT
2014 !!
Nyårslöfte??
Bli snällare mot mig själv..
Får se nästa år vid denna tiden om jag har lyckats...
Kommentarer
Skicka en kommentar