Halva.......

 

........ augusti har passerat, kvällarna blir allt mörkare......

Man får lite lätt ångest att sommaren snart är slut. Inte för det, jag älskar den här tiden ända fram till Trettonhelgen nästa år men att det går så fort. 

Jag har varit off ett par dagar, en magsjuka from hell däckade mig fullständigt men idag har jag varit uppe, orkat vara ute i värmen, kunnat äta nästan som vanligt. Samtidigt som jag var så dåliga fre-lör så fick jag ångest för att inte orka vara ute i det fina vädret när man vet att sommaren drar sina sista andetag. Igår eftermiddag vid halv fyra så tog jag min lilla brassestol å gick ner till sjökanten för där drog det lite över vattnet så det gick att sitta där utan att försmäkta helt.

Cyklade till affären på förmiddagen för att börja röra på mig men det var HETT !! Käre tid så varmt det var, riktigt heta vindar när jag cyklade. Sen satte jag mig på framsidan för rent teoretiskt borde bilarna som drar förbi på 27an skapa nån form av luftrörelse som nådde mig å faktiskt så gjorde det det. Det har varit en intensiv trafik idag, det har passerat bilar nonstop. Det brukar vara rätt lugnt på söndagar men som sambon sa, det är fint väder, folk gör väl utflykter även om dom börjat jobba. Sambon röjde lite i trädgården, sen tog vi cabben å drog en runda till Kärrasand å köpte en glass. 

Vi har haft fantastiska kvällar, än mer fantastiskt att det är så långt in i augusti. September-oktober kan vara jättefina så det kommer säkert fler fina dagar. Alla dagar är väl fina egentligen, möjligen kan jag vara utan slaskig januari när det ligger på nollan annars får man väl vara glad för de dagar man får. För mig så kunde årstiderna vara vår-sommar-sensommar-höst-höst-senhöst å sen vår igen 😄

Imorrn får jag börja återgå till vardagsbestyr igen, det har ju legat nere sista dagarna pga magsjukan. Plocka i ordning i frysen, det har lättat lite nu så jag får mer ordning. Jag ska göra en nektarin-hallonkaka å koka plommonchutney. Lagade en helt magiskt god kycklingpasta ikväll med soltorkade tomater, så sanslöst gott !! Planen var egentligen Lufsa men tror inte att min mage kunnat hantera så tung mat så det får bli morgondagens middag. Cykla min 2.2 mils runda oxå om inget oväder anländer men det är knappast troligt. 

Tja...näe........ annars händer det nog inte så mycket. Tyvärr......

HA EN BRA KVÄLL !!

Kommentarer

Populära inlägg