Snart......

 

.... är det helg igen.... 

Regn har utlovats så det får vi hoppas på. Det har kommit lite fint duggregn, bilarna har små vattenpärlor på sig så mer är det inte. Ikväll ändrade jag timern för fönsterlampan i köket så den går på kl 20 istället för kl 21.

Jag fick ju boka om dagens tid för akupunktur till igår så jag var inne, fick 9 nålar, handlade å sen åkte jag hem. Jag blev helt knockad igår, somnade en stund på eftermiddagen men var trött hela kvällen, slocknade i soffan men la mig tidigt i sängen, försökte läsa lite men det gick inte.

Har haft ett par riktigt stökiga nätter så nu hoppas jag verkligen på ostörd nattsömn kommande natt. Låg å läste lite imorse innan jag gick upp, åt frukost, fixade mig i ordning å åkte in till stan. Hade ett möte men blev besviken-ledsen men så är det, det är bara att gå vidare.

Tog en tur på bakgatorna där man sällan går tyvärr, gick in på en riktig väskaffär, såå snygga väskor jag hittade. Helt överkomligt pris men det får bli en senare fråga. Både den ljusa cognacsfärgen å Mullvad är såå snygga !! Lagom storlek, dessutom kan man ha dom som ryggsäck.

Har kollat lite i affärerna på höstmodet men jag behöver ingenting. Tyvärr för det är kul att shoppa nya höstkläder. men det är ju mycket mättade färger som alltid på hösten. Såg ett par såååå snygga vaxade byxor på Fanny Michel i bordeauxfärg men jag får se om det blir inköp av dom.

Fick Damernas häromdagen, mycket höstmode i detta numret. Ibland är det mest att bläddra men denna gången var det mycket läsvärt. Även om jag inte har råd med det eller att det passar mig så är det intressant att följa med i modet. Om nån månad är det dags för frissan igen, även om jag är hemma så vill jag hålla efter det.

Såå snyggt med sparsmakad makeup å röda läppar. Jag kan inte ha rött läppstift längre, mina läppar är så smala. Jag tycker dom blir smalare ju äldre man blir, jag som älskat läppstift innan, nu nöjer jag mig med färgad glans.

Ack ja, den fåfängan..... 😕

Ikväll blev det polsk soppa å så skulle jag ha chokladcroissanter till dessert men det fanns inga på CG. Då rekommenderade konditorsnubben en annan sort med choklad, mycket godare enl honom å var jag inte nöjd så skulle han bjuda på en tårta 😄 Men han får bjuda på en tårta, alldeles för mycket deg. Nej, den var inte godare........ 😖

Imorrn blir det lite helgstäd, sambon slutar vid 12 imorrn så han är hemma tidigt.

HA EN BRA KVÄLL !!

 

 

Kommentarer

Populära inlägg