Tisdag......

 

Två dagar av veckan är snart gjorda. Har kommit mer i fas, nu kan jag äta som vanligt å röra mig som jag vill så nu håller jag tummarna att det inte blir bakslag.

Plockade i ordning i frysen å ett skåp igår så nu vågar jag andas när jag öppnar frysen. Jag kokta plommonchutney men får se om den går att äta, den blev lite....ööööh...stark..... 😄 Svårt att veta med färska ingefäran, jag tog ändå inte så mycket som det skulle vara. Bakade Nektarin-å-hallonkakan men den blev lite... konstig.... Frukten sjönk som en sten till botten men den blev god iaf.

Tog min cykel å drog iväg, 2.2 mil på 1.20. Men fy fasen så trött jag var när jag kom hem, uff....... 😖Morgonen var tidig igår så när jag ätit lunch å kommit ner i varv så sov jag en stund faktiskt. Jag har ju lyxen att kunna göra det när jag behöver, jag hade ju hellre jobbat än gått hemma men nu är det så å då får man dra fördelarna av det. Det blev fläsk med löksås igår kväll, fyttaiattan så gott det var !! 😄

Även denna morgon var tidig, jag började hosta nåt så sanslöst i arla ottan. Jag frågade sambon om han hört det men han hade åkt då så det var nån gång mellan 5-6, jag vaknade vid strax innan 6 med en grym skallavärk så jag gick upp, tog tabletter, hämtade min kudde som tillhör spikmattan å la mig på den. Somnade å huvudvärken var borta när jag vaknade så det var skönt. Hostan är ju en biverkning av medicinen mot fibromyalgin tyvärr å då nattetid. Jag märker inget av det, varken då eller under dagtid men imorse så var nog första gången jag vaknade av det. Enl sambon så hostar jag ibland så han håller på å ramla ur sängen....jo, tjena.... 😄

Idag hade jag absolut ingenting planerat så jag gick å såsade till innan kl 12, då tröttnade jag. Drog på mig löparkläderna, åkte in till Ingelstad å tog lilla rundan på 4 km. Jag har inte varit ute på en specifik pw-löptur sen 15e juli så det kändes kan jag säga. Så det blev inget personbästa direkt men bättre än inget alls. Insåg hur sugen på fish'n'chips jag var när jag kom hem så jag plockade upp torsk, det ska vara kolja men det går med torsk oxå. Gjorde egen remouladsås, hade pommes i frysen så det var smidigt å jädrans så gott !! 

Får nog sätta om timern på fönsterlampan i köket, det är mörkt nu vid kl 21 som den är inställd på. Ikväll har jag tänt ljuset på soffbordet fr 1a gången sen i maj kanske.

Lite städning imorrn, sen in på nålar igen. Har fått boka om torsdagens tid, det har kommit upp annat då å jag vill inte stressa så jag bokade om. 

HA EN BRA KVÄLL !!

Kommentarer

Populära inlägg