Det..........

......... har gått några dagar sen jag bloggade sist....

Jag har inte haft nån feeling för det, det är rätt enkelspårigt att gå hemma, det händer inget roligt att skriva om. Att bara skriva om hur ont man har å att jag försöker ut nån runda då å då å sen städa lite, livet består inte av så mycket mer just nu.

Men jag åkte hemåt i lördags, ett besök hos sonen i hans 1a, egna lägenhet blev det 💗 Den var lite sliten men så är det med bostadsbolag, en del håller väl inte efter så noga. Pratade med min moster som har samma hyresvärd men hon trodde det bo-bolaget tog över dom lägenheterna vid nyår så dom har kanske inte hunnit. Han hade liksom inte ens en riktig fläkt i köket... Jag får hoppas dom fixar till det mest slitna iaf så han kan trivas å må väl där.

Sen är väl hans å mina prioriteringar inte riktigt på samma nivå, det är viktigare med schyssta gitarrställ än köksbord-stolar i hans värld 😄 Sen var det väl lite magert med köksutrusning men han klarar det nödvändiga, han sover å äter där typ...

Väl hemma i min lägenhet så var dom FAKTISKT klara med fönsterarbetena så nu kunde jag ta det sista. Fick ju torka ur fönsterkarmarna för det hade dammat lite när dom slipade spacklet, sen var det ju golven. Å fy farao så skitiga dom var, dom har ju gått in å ut, fram å tillbaka så det var väl inte så konstigt men nu är det rent å klart !! Så skönt att slippa det nu, det har hållit på i nästan 2 månader. Lördag kvällen hade lill-loppan å jag tjejkväll, hon var hos mig från 19 till 23.45 !! Å tv'n var inte på en enda minut så vi hade en riktig pratkväll 💗

Igår var jag hos mina föräldrar, tvättade upp en massa åt dom, stekte tjocka revben som vi åt hemma hos dom, lill-loppan var med oxå. Plockade ihop det lilla jag hade igår kväll så jag bara duschade, åt frukost å sen åkte jag tidig förmiddag. Jag skulle ju vara på mammografi vid kl 11. Jag har ju inte legat inne på Kalmar Länssjukhus sen juni -06, haft ytterst sporadiska besök där sen dess. Det har byggts om, nya vägar tillkommer, parkeringar tas bort å byggs nya så jag hittar ju fan ingenting där snart. För 20-30 år sen när jag hade det som en andra bostad, gick i alla korridorer fram å tillbaka, kunde jag varenda meter av byggnaden när jag låg inne så mycket för njurarna å senare för alla graviditetsbesvär.

Men mammografin ligger på baksidan av sjukhuset så där var gott om parkeringsplatser idag så det gick lätt. Jag kom in när jag skulle, sa åt henne att för det första har jag fibromyalgi, sen har jag kraftigt inskränkt rörelseförmåga i hö axel så dom fick vara lite varsamma faktiskt. Ibland har dom varit rätt omilda i sin behandling av brösten å dess omliggande vävnad men hon gjorde det bra. Men jag fick inte upp hö armen som man ska så hon fick kalla på en annan som var mer rutinerad för att få bra bild men dom blev nöjda. Jag hade fått provsvaret på cellprovet jag tog för en tid sen men det fanns inga förändringar så det var bra.

Väl hemma i Småland så har jag betalat alla räkningar så nu är det gjort. Jag ska väl äta lite lunch strax, ta min medicin, gå igenom all matreklam å se vad som finns inför helgen. I år är det ju Halloween å Allhelgona samtidigt, Halloween är alltid 31 okt men här firas det oftast helgen innan i sann kristligt anda för att inte "störa" Allhelgonafirandet. Det är ju samma sak fast man ser på döden å de avlidna på olika sätt. Min käre sambo är så knastertorrt katolsk av sig i det avseendet så här krockar vår uppfattning av det rejält 😄 Men det ska väl bli lite extra gott till helgen iaf, jag spånar på lite olika ideér.

Ikväll blir det torsk i currysås med kokt potatis å broccoli.

HA EN BRA KVÄLL !!

 


Kommentarer

Populära inlägg