Snart fredag......

 

Ja, snart är det fredag igen.... för mig är det ingen större skillnad, det är en av sakerna man saknar som icke arbetare, att se fram emot fredagen men så är det.

Mjaaaa........ när sambon vaknade imorse så undrade han om jag visste var mina nycklar var?? Eeeeh..???!! 😕Men han framhärdade om mina nycklar och jag fattade noll å ingenting av vad han sa.... Jo, till slut så sa han att när han kom hem inatt å skulle låsa upp dörren fick han inte i nyckeln. Så han tände lampan på mobilen, då hänger  mina nycklar på utsidan av dörren !! Han plockar ur dom å ska öppna dörren, då är den låst........ Då har jag alltså glömt nycklarna på utsidan samt låst från insidan, väldigt smart "tänkt" 😖 Åååh sååå less jag är på denna hjärnan..... 😖

Att tro att jag skulle ta mig ut på lilla rundan idag var nog för optimistiskt tänkt, med den stelheten jag hade imorse så den tanken dödsdömd. Så att ge sig ut direkt när jag vaknar på morgonen har jag insett att den tiden är förbi. Det tar en stund att få igång gångjärnen så det går inte längre.

Men jag drog till stan vid middagstiden, dels skulle jag handla, dels gå en runda inne i stan. Så idag har jag shoppat ny väska 😊 Jag har väskor, tro inget annat, sen köpte jag en ny väska på Skördefesten förra året så jag lider ingen brist på såna saker. Men jag har ju så svårt för att bära en väska idag pga nacke-axlar, sambon är inte road att behöva bära den åt mig lite då å då så jag såg denna för nån månad sen. Fördelen med den är att man kan ha den som en ryggsäck, jag kan oxå koppla om en rem så jag kan hänga den över axeln vilket oxå underlättar, åtminstone en stund.

Men det lönar sig att springa på stan, drygt 8000 steg har jag fått ihop iaf 😄

Jag har oxå fått ihop helgens å nästa veckas meny så nu är det mesta inhandlat. Jag utgår alltid från vad jag är sugen på-har hemma så kompletterar jag när jag handlar så är det enkelt att få ihop en meny. Det sparar tid å huvudbry när man jobbar å har fullt upp så det är ett tips för den som har tidsbrist.

Fre- Toscansk lax

Lör- Cajunkrydda kyckling med ugnsrostade rotfrukter.

Sön- Taco's

Mån- Kålpudding

Tis- Pasta i nån form

Ons- Räkmackans dag 14/10 😊 Då blir det givetvis Räkmacka de luxe till kvällsmat 😄

Tors- Fisksoppa, Äppelflan till dessert

Fre- Baby back ribs, klyftpot, sallad.

HA EN BRA KVÄLL !!

Kommentarer

Populära inlägg