Oktober.....

...... lider mot sitt slut.......

Jag får nästan lite ångest att det går så fort, om drygt 2 månader är det nytt år 💗

Då jag hade sjukt ont i ryggen i helgen så hade jag tid inbokad hos kiropraktorn i tisdags morse men det var inte själva ställningen (skelettet), det var en riktigt ilsket inflammerat muskelfäste på sätets översta punkt. Det var så inflammerat att det var svullet, inte konstigt att jag hade så ont... Så jag fick lite varsam massage  å så kom vi överens om att jag skulle ta 2 Alvedon + 1 Ipren, 3 ggr/dag i ett par, tre dagar så det har jag gjort. Å imorse var jag betydligt bättre så jag tar ikväll å imorrn bitti så får det vara sen.

Så jag har inte vågat mig ut på nån powerwalk el lätt löptur utan att det får läka. Igår var jag på Bilbesiktningen å fick blankt papper !! Inte ens påbörjan till nåt fanns så det var skönt. Vidare till Maxi, på väg mot entrén så ringde telefonen, då var det pinglan B som undrade om vi skulle ta en snabbfika. Jag stod som en fågelholk tills jag insåg att när jag gick in mot entrén så gick hon ut på andra sidan å hade sett mig. Så det var skoj med en spontanfika sådär ändå 😊

Väl hemma blev det lite lunch å sen tog jag räfsan å gick ut i trädgården, det var ju utlovat regn idag. Nu är tomtjäveln 4 632kvm stor så nej, jag tänker inte räfsa hela men jag snyggade upp framför huset, runt garaget å på altanen, det tog 1.5 tim. Det blev en enorm skillnad å det var skönt med frisk luft å lite rörelse i vardagen.

Idag har det regnat å regnat...... Hann skaka av lakanet på morgonen innan det började regna på riktigt. Sen har det inte blivit så mycket mer, det har som sagt regnat till sen eftermiddag.  

Ja, nu är snart Allhelgonahelgen här...... 💗En fin högtid i oktobermörkret med alla ljusen. Vi ska bara vara hemma, vi har för långt till gravar att besöka. Det blir extra gott att äta å många ljus här hemma.

Helgens meny är:

Fre- Bakad potatis med Smögenröra och räkor, sallad.

Dessert: Turbosnabb cheesecake med blåbär å hallon.

Lör 31a okt: Kräft-kantarellrulle med sallad.

Dessert: Arsenikförgiftad chokladmousse med krossad flugsvamp 😄

 Sön 1a Nov: Strimlad lövbiff med kantareller, pasta å sallad.

Dessert: Äppelflan med vaniljkräm.

HA EN BRA KVÄLL !!

Kommentarer

Populära inlägg