Måndag........

......... å ny vecka.....

Ja, det är en jäkla tur att det är ny vecka efter förra veckans skitvecka på fler än ett sätt..... 😖 Jag började söndagen med att baka kanelbullar, Kanelbullens dag till ära. När det var klart så packade jag bilen å drog österut, 1a stopp var IKEA i Kalmar. Numer är det som Ullared, man får stå i kö för att komma in... Otroligt (o)smart att välja en grå söndag att åka dit kan jag säga men så blev det. Pappa ville ha en ny väggklocka å där finns ju klockor med tydliga siffror så dom ser vad klockan är. Å så ska man ju hitta bilen på parkeringen när man kommer ut oxå... 😖 Määän sååå trött jag blir, jag visste jag hade ställt den nära ingången men som jag letade innan jag hittade den.. bah.... Jo den stod nära ingången men inte riktigt så nära som jag trodde..

Väl hemma så fikade jag med mina föräldrar på nybakade kanelisar, sen åkte jag till lägenheten. Satte på köttet till den gemensamma middagen, fixade lite. Åkte ner till dom, åt å sen diskade jag upp, sen var det skönt att få komma hem till mitt å vila. Sen skulle jag ju duscha......

Men va faan, ingen neccessär!!!! Då står den kvar på Småland, 15 mil härifrån. Inga hudvårdsprodukter, ingen kam, inte ens en jävla tandborste !! Åååååh såååå trött jag blir.... igen.... Det är tur att jag lämnar kvar småskvättar med lite av varje just för såna här tillfällen när hjärnan har härdsmälta. Jag hittade en liten fickkam, en sån där som gamla gubbar har men försööööök att reda ut nyblonderat hår med en sån säger jag bara 😖 Nyduschad å strilande regn ute så lockade det inte att sätta sig i bilen till ICA för en tandborste så det fick vara till imorse faktiskt.

Vaknade till strålande sol å blå himmel iaf, ett fantastiskt höstväder idag !! Efter frukost så gick jag ner till förrådet, rensade ur en hel svart sopsäck med grejer som jag gav till Kupan. Gamla nackkuddar, filtar, knäskydd modell barn 5-6 år å en del annat bråte. Hade FYRA cykelhjälmar där nere men det tar dom inte emot så det gick i plaståtervinningen. 

Rensade på hatthyllan, hittade upptorkade handskar som smulade bara jag tog i dom, en ensam handske men sonen sa att han inte hade maken så det gick i soporna. Slängde en gammal kudde, barnens gamla julgran dom hade på sitt rum, så jättesöt när den var tänd men med åren så blir den tilltufsad. Ingen vill ha den ändå, kostar väl sådär 150 spänn att köpa en ny.  Å lite annat så nåt försvann där nere. Italienskan har 4 IKEA kassar att gå igenom till jul, vill hon inte ha det så slänger jag det. Befriande att rensa i röran...

Jag har cyklat kors å tvärs över stan i bara mjukisbyxor, tshirt å öppen hoodjacka, helt fantastiskt väder. Men nu har det mulnat på, ett riktigt domedagsväder drog fram vid 16 tiden, kom från ingenstans som man säger.  Idag har dom äntligen börjat fixa det sista i min lägenhet. Dom satte ju upp apfula fönsterbrädor i samband med att dom bytte fönster vilket jag klargjorde att jag absolut inte ville ha !! Vem faan har fönsterbrädor 2020???!!  Är fönsterkarmen så bred att man kan ha krukväxter så behövs inga fönsterbrädor. 

Idag fick jag veta att det var de som beställde detta hade sagt att ALLA skulle ha det, vare sig du ville eller inte !! Ville man inte ha det så fick man plocka bort det !! Men dom har fått backa från det, jag äger ju för faan lägenheten, jag bestämmer väl vad som ska sättas upp?? Så idag har dom fyllt i de grova hålen efter skruvarna 1a omgången så det får sjunka in. Dom kommer å spacklar imorrn bitti, sen målas det imorrn eftermiddag men då är jag inte kvar vilket är bra för jag har svårt att tåla målarfärg. Jag får be lill-loppan gå hit å vädra ett par gånger så den lukten försvinner innan jag kommer nästa gång.

Nu får jag dra ner till tvättstugan, hänga upp, slänga in det sista i maskinerna. Ikväll börjar Biggest Loser, alltid ett starkt program men jag tror detta året blir än mer än tidigare år. 

HA EN BRA KVÄLL !!

Kommentarer

Populära inlägg