En.....

 

...... dag i dansens tecken har det varit.....

Så skoj att få se dans, att få lyssna till härlig musik med drag i 😄 Så otroligt duktiga dansare, de som kom längst ifrån var nog Umeå vad jag läste på en ryggtavla. Inte illa att åka från Umeå till Växjö för en dags tävling.

Tyvärr publikfritt av rådande tider men de andra tävlande tjoade å klappade händerna men visst är det trist utan riktig publik. De som tävlade tidigt fick ju heller inte stanna kvar utan åka hem när de tävlat klart, det var hårda restriktioner från högre ort. 

Jag stod ju i kiosken med ett par andra men då det bara var tävlande så var det inte så hektiskt. Jag fick även gå en spritrunda 😄 Inte riktigt att dricka shots utan sprita alla kontaktytor, dörrhandtagen till omklädningsrummen, ledstänger mm. 

Det som är riktigt roligt att se är ju de högsta klasserna, Bugg Vuxen A och Super A, där är de riktiga proffsen. I Bugg Vuxen A hamnade Jivers på förstaplatsen med Elin Klintin och Joel ??

Bugg Vuxen Super A vanns av Benjamin och Angelika från Uppsala (förståss.... 😄) Förra året vann dom Bugg Super A, Lindy hop och Boogie wooogie, dom är så sjukt duktiga !!! Men det som var allra roligast var att Jivers kom på 3e platsen i Bugg Vuxen Super A med syskonen Fabian och Sara Rosell, pinglans B's barn 😄 Det är riktigt, riktigt bra gjort !! En tjej som tävlade var gravid å inte så lite gravid heller, typ 6-7 mån. Jag tänkte när hon dansat Boogie woogie snabb att den bebben blev då rätt omskakad, hon kunde inte lida av foglossning 😄

Benjamin och jag förra året 😊

Men när sista finalen hade gått så åkte jag hem, skönt att komma hem till tystnaden. Det blev lite mycket mot slutet för min hjärna men det gick bra ändå. Jag skulle ju hämta medicin på ett närliggande apotek idag, jättebra att man har ett recept att hämta ut oxå...... Men nu har jag skickat in att jag behöver förnyat recept, jag klarar mig till nästa söndag så jag hoppas det löser sig i veckan. Dessutom fick jag en oroande tanke när jag nästan var framme om jag låst ytterdörren?? Nope, den hade varit öppen när han kom hem från jobbet....... suck....

Gårdagen var energisk, jag städade klart, bakade till danstävlingen, drog ut en rask promenad å var hemma kl 14. Ibland lyckas man 😊 Men sen var det slapp i soffan likväl det är slapp i soffan nu. Vad morgondagen har att erbjuda vet jag inte men det verkar bli kanonväder så det får bli en långrunda å sen kanske räfsa lite löv.

HA EN BRA KVÄLL !!

Kommentarer

Populära inlägg