Då........

 


........ var snart denna veckan slut.... 

Så mycket ruskväder som dom utlovat blev det icke, vi fick ett domedagsväder igår vid 17 tiden, det har regnat lite idag mitt på dagen men mer än så blev det inte. 

Tröttheten har varit bedövande denna helgen, igår var jag som en zombie hela dagen. Idag har det varit lite bättre men en enorm trötthet å tung huvudvärk har följt genom dagen men nu känner jag mig väl rätt ok.  

Så igår hände det inte mycket faktiskt men denna dag började med en varm dusch. Kanske inte så konstigt men för mig är det extra ljuvligt, jag blir mjukare i bröstryggen, jag har varit väldigt stum å trött.  Använde ett Youth activating serum till ansiktet (vem faan lurar man?? 😖) som följde med i sista tidningen jag fick. Ska försöka använda upp dom å inte lägga på hög som jag gjorde hela våren. Förvisso hade jag hudprodukter hela juli innan det var slut men iaf. 

Men vi åkte in till Grand, gick en runda i affärerna, handlade på Maxi, gick in på Clas Ohlsson å så åkte vi hem. Så eftermiddagen tillbringades med att se Pearl Harbor, alltid lika magnifik. Igår tittade jag på Mamma Mia 2 som man även kan kalla den. Den som inte fattat vitsen med 2 tvapparater i ett förhållande har missat nåt 😄

Fantastiska Cher, lika fantastiska Julie Walters å alla de andra lika fantastiska skådisarna men dom 2 är nåt särdeles 😊 Jag är inte särskilt starstrucked men skulle jag möta nån av dom 2, då blev jag nog det 😎Jag är uppvuxen med svenska kungafamiljen runt knuten typ så för mig är det inte så märkvärdigt men skådisarna i den filmen är nåt speciellt.

Måndag imorrn, det ska bli ljuvligt sensommarväder. Jag har planer men dom håller jag för mig själv så länge så får vi se vad det blir. Sambon jobbar morgon så jag är ensam till 16 tiden så jag har gott om tid på mig.

Middag idag blev kycklinggryta med curry, apelsin, paprika å blomkålsris. Då jag köpte helt blomkålshuvud som jag mixade så har jag blomkålssmul lite överallt. Får ta en sväng med dammsugaren imorrn för att få upp det som ramlade på golvet. För den som tänker prova, det går fortare än man tror så pulsa korta stunder så det inte bara blir pyttemos av det.

Nu blir det Hellenius hörna TV4 30 år så får vi se vad resten av kvällen ger...

HA EN BRA KVÄLL !!

Kommentarer

Populära inlägg