Det.....

 

.... börjar dra ihop sig till helg.......

Torsdag har det blivit, jag har haft 2 fruktansvärt tunga dagar. Jag har haft en tung, intensiv, smärtsam huvudvärk sen i tisdags kväll men nu vid 17 tiden kan jag väl säga att det gått över. Men skalpen är öm, grymt öm så hon får vara lite varsam imorrn min kära frissa för att inte dra igång det igen.

Men nu så är allt klart, jag har städat av lite lätt idag men flera pauser för jag behövde vila. Nån tycker säkert jag är dum i huvudet men det hjälper tyvärr inte att ligga å vila, det är bättre att försöka röra sig. Jag har ätit Treo, Alvedon, Paraflex med mycket måttlig effekt samt så satt in en kur Pronaxen för jag har haft så ont i min hö axel. Jag hade sån smärta igår att jag höll på att krevera fullständigt.

Jag har en låsning i vä skulderblad som jag tror är boven i allt, det triggar spänningshuvudvärk, spänningshuvudvärken triggar migrän, migrän triggar spänningshuvudvärk, huvudvärken triggar smärtan i axeln, axelsmärtan triggar huvudvärken osv, runt, runt, runt....

Så igår låg jag å surfade på telefonen efter naprapater å jag hittade en som var knuten till Regionen med vårdavtal. Men han kräver remiss, annars kostar det 500 spänn. Så idag skrev jag till min vc på 1177 att jag ville ha en remiss dit men då blev jag uppringd av en jätterar sköterska som tyckte att jag skulle träffa en läkare först. Hon skulle ta upp det på eftermiddagsronden imorrn så får jag sms om en ev tid. Det är ju inte akut på så vis men är tröttande att alltid ha ont. Nu har väl Pronaxenen gjort sitt för i eftermiddag började smärtan i axeln släppa så nu hoppas jag att jag får vara skapligt smärtfri i helgen när vi ska hem.

Efter frissan imorrn ska jag besöka ett ställe för en ev praktikplats, lära mig administrativa uppgifter som jag inte har utbildning för. Dom behöver inte folk just nu men ser anställningsbehov om ett tag när Coronaeffekten avtar. Ett sånt jobb vore perfekt för mig, ett lätt rörligt jobb men inget som frestar på ryggen.

Nu är naglarna lackade men besviken på färgen, ett OPI lack. Trodde den skulle vara intensivt mörk olivgrön med guldskimmer men nästan halvtransparent som passat bättre på sommaren men så är det.  Lite guldflake fick pigga upp det hela. Så det är håret kvar imorrn, sen är Höstmakeovern färdig 😊

Nu är det "Bytt är bytt......" lite synd att Karin Laserow inte är med pga Coronan för hon är för härlig !! Men roligt att se vad saker är värda, jag glömmer aldrig diamantringen på 4.75 carat. En ljusgul diamant med flera små vita. Tyvärr hade brudarna som spelade noll koll men jag visste att den låg på 250 000 eller 500 000 å jag fick rätt. Inte illa att få en diamantring av sin man på 5 åriga bröllopsdagen som är värd en halv mille. Undrar vad han jobbade med ??!! 😄

Imorrn eftermiddag bär det hem till ön för "Höstweekend". Skördefesten är inställd men alla får ha öppet under eget ansvar men inte under Skördefestflaggan. Den enda skillnaden blir väl att det är inga publika evenemang, görs otroligt mycket reklam för allt annat så vi får se hur det blir. Syrran + gubbe å min kära moster kom hem dit ikväll så ansluter vi imorrn så imorrn kväll blir det fullt hus.

HA EN BRA KVÄLL !!


Kommentarer

Populära inlägg