Kl 15.30.....

 

........... idag så inträffade höstdagjämningen, då var natt å dag lika långa över hela jordklotet. Vi går mot vinter, Australien-Asien går mot sommar. Intet nytt sker under solen..... 💗

Morgonen började redan vid 6 tiden men det tog till runt 7 innan jag klev upp.  Efter att ha läst tidningen så drog jag ur sängkläderna å sanerade sovrummet på damm. Kl 10 hade jag föreläsning som alltid på tisdagar men efter det så gjorde jag klart sovrummet, vi skakade sängkläder å bäddade rent. Körde en maskin tvätt som hängdes ut i det ljuvliga vädret.

Men jag behövde ett riktigt motionspass så jag tog cykeln å drog iväg. Cyklade även idag i långärmad tshirt men tog med tunna hoodjackan för säkerhets skull å det var tur. Redan inne i Ingelstad fick jag ta på mig den, det var lite kyligt i vinden å när man blir varm-svettig blir man kall å jag vill varken bli sjuk el stel mer än jag redan är.

Jag höll bra tempo men visst slackar man av vissa stunder men jag cyklade drygt 2 mil på 1.25, sådär 548 kcal brända. Nu har jag installerat Strava appen för varken telefonen el klockan mäter distans när jag cyklar men när jag går-springer, hur märkligt som helst !! Så lunchen smakade bra när jag kom hem, jag plockade in tvätten  men sen fick jag vila en stund innan dusch. 

Så nu har projekt Höstmakeover inletts. Ansiktet peelades, skulle lagt en sheetmask men hade bara en After Sun så jag fick hoppa över det. Ska in till stan imorrn, ska kolla på Åhléns, dom har bra priser. Så jag tog en provpåse från Biotherm som utlovade lyster. Jo tack, jag glittrar som en julkula i nyllet 😄

Vaxade bikinilinjen, sen var det dags för benen. Sist var nog månadsskiftet juli-aug men nu har jag inte så överdriven päls på benen men skönt att göra det ändå. Det man missar får man putsa lite med en hyvel. Sen var det dags för ögonbrynen.......Oh sweet baby Jesus, Grucho Marx hade blivit avundsjuk 😄 Nja, så illa var det inte men det var nog 3 v sen jag plockade dom men inte heller där är jag så pälsig men städade ögonbryn ger ett städat intryck av ansiktet. Satte lite färg men där varierar ju resultatet varje gång. Ibland blir det superperfekt, idag blev det "rätt" bra, kanske behöver ny aktivator till färgen.

Så överskottsfärgen är avtorkad, fötterna har fått lite smörj dom oxå. Ska olja mina naglar, fila till dom, ev lackar jag dom på tors kväll, sen är det håret på fre morgon så är kärringen som ny 😉 Så ikväll förstår ni, då får jag surfa ner i rena, svala, fräscha lakan med nyvaxade ben, den känslan är oslagbar !!! 😄

Så nu är det dags för ett kvällsmål, lunchen blev ju sen så det får bli en kopp varm choklad med 2 rostade mackor, det räcker.

HA EN BRA KVÄLL !!


Kommentarer

Populära inlägg