Aaah.........

 

....... en sån söndag det har varit !! Strålande sol å knallblå himmel, helt fantastiskt !!

Efter gårdagens seghet så hade jag mer energi idag så soffmattan åkte ut på altanräcket och fick lite luft. Städade soffhörnan grundligt, en del spännande fynd blev det 😉 Vad sägs som en 2 krona, en tändare, 2 strumpor, 2 säkerhetsnålar å det bästa av allt, min bästaste ögonbrynsplockarpincett som varit borta sen jag vet inte 😄Benen på soffan är så låga att man ser inte in under den, därav är det svårt att se om nåt åker in under den.

Nu behöver jag bara putsa till det lite i slutet av veckan när jag gör resten av påskstädningen, byta dukar osv. Sen är det vårfräscht, jätteskönt !! 

Båda bilarna har fått sommarskor på sig idag och när jag var klar med dagens städning då satte jag mig på altanen å kunde faktiskt sitta i 1.5 tim !! Såååå ljuvligt skönt det var !! Enda fördelen med nordlig vind är att då är det lä på vår altan men visst, jag hade en fleecefilt bakom ryggen men ansikte, bröst, underarmar å händer fick lite sol. Tack gode gud för lite solbränna, den döljer hur sliten man ser ut....... 😖

Han luftade Saab'en en liten tur idag, dock skippade vi att cabba ner, nååågot kyligt för det trots det fantastiska vädret 😎 Den har ju stått hela vintern om än att han har startat den nån gång så den behöver börja röra på sig lite.

Middag blev enkel korv med mos, visste inget bättre men det var överraskande gott idag, sen en dusch 😊 Så nu är jag nyduschad, har fixat ögonbrynen, plockat å färgat  (jo, jag har en annan pincett men ändå..) mm så jag behöver bara göra mig i ordning imorrn bitti innan jag drar till Ljungby för bentäthetsmätning. Enl uppgift tar det bara 20-30 min så det är ingen lång undersökning.

Så idag har det varit en skön söndag, en bra dag faktiskt 💗 

HA EN BRA KVÄLL !!


Kommentarer

Populära inlägg