Torsdag........

 

Idag så stämmer verkligen ovanstående bild, det är riktigt klassiskt vårväder.  Har snöat sen 9 tiden idag å kräksnöat heeeeela eftermiddagen. Tvi vale säger jag....  😖 Men ett klassiskt bakslag är väl obligatoriskt på våren.

Annars har det inte hänt så mycket i veckan, jag går ju bara hemma...... Har fixat lite här och lite där, mer går inte för armen. I normala fall hade jag varit i full gång med vårstädningen, jag gillar att fixa när det är säsongsbyte men jag har en aning om att det blir inte ens hälften denna våren mot vad det brukar vara. Jodå, det blir säkert vår ändå men jag gillar när det är rent överallt, så är det bara.

Axeln var rent jävlig igår kväll, likaså imorse så vid frukosten fick jag faktiskt ta en Naproxen och det hjälpte lite. Jag har fått tid för ultraljud av axeln 30e mars och uppföljning den 12e april... När jag ifrågasatte den långa tiden, jag har ftf så ONT , så är det för att ev svullnad måste lägga sig annars ser dom inget och det är lika meningslöst som en vanlig undersökning. Jahapp....... Bara att vänta in tiden...

Jag utmanade ödet att gå "olycksrundan" igår men jag kom hem hel denna gången.  Just där är asfaltskanten väldigt skarp och tvär så jag förstod varför det gick som det gjorde när jag snubblade till.

 Jag är rätt less på allt just nu....... Trött på allt, allt som krånglar, väder, det blir bara mer och mer fel på hälsan, det finns inget slut just nu. Vet inte ens vad jag ska laga för mat i helgen, bara måndag när det är födelsedag i huset. Hjärnan står still helt och hållet, kan inte tänka en enda vettig tanke. Hjärnan har brist på stimulans, då blir det så.  

Nä, nu ska jag inte tråka ut er mer, det kommer inget vettigt ändå...........

HA EN BRA KVÄLL !!




 

Kommentarer

Populära inlägg