En......

 

..... sån magnifik stjärnhimmel det var inatt, hela himlen lyste upp. Det är nå speciellt när man tittar upp i det oändliga där alla stjärnor gnistrar... 💗

Mja...... Jag avbokade naprapaten igår för jag fick allt ringa vc igår så jag fick en tid tidig eftermiddag. Den läkaren var en fräsig kvinna, hon undrade: Har'u var'e ute å festat??!!!!  😄 Nja, det var nog fel person att fråga det 😄

Hon konstaterade att Det var dumt..... det var jättedumt..... att trampa snett å stå på huve't in i ett vajerräcke. Hon gjorde en snabb undersökning så skickade hon mig direkt till ortopedakuten.  Jag har nog varit på akuten i Växjö en gång tror jag och i dessa tider är det värre att forcera dom dörrarna än Fort Knox. Tog nog 20 min innan jag fick komma in i en sluss, temp kollades, blev utfrågad om Covid, om varför jag var där, som värsta kriminalutredning.... (som om man går dit för skojs skull...)

Vidare till en annan sjuksköterska som skickade mig direkt till röntgen. Samma procedur där, svara på alla frågor om Covid. Det är rätt irriterande att när du väl har tagit dig innanför dörrarna måste du på varje station svara på samma frågor. Har man lyckats ta sig in så har man inga symptom, eller hur??!!!! Sambon ringde, han hade raggat upp grannen så dom hämtade min bil, jag visste ju inte hur länge jag skulle få vänta där på läkare. Det är dyrt med parkeringsböter......

Men röntgen visade inga skelettskador, han trodde det var supraspinatussenan som fått en bristning eller gått av. Det är den senan som gör att man kan lyfta armen rakt ut åt sidan bl a och det kan inte jag. Han ville skriva ut morfin åt mig som smärtstillande men det sa jag att han kunde bespara sig, jag blir dösjuk av skiten. Så jag får klara mig med Pronaxen, Alvedon å Ipren, det får räcka. 

Jag ska få en kallelse till ultraljud av axeln, då kanske jag äntligen kan få reda på vad det är för fel på axeln som jag haft ont i sen i januari förra året. Vid din ålder, eller om man säger 20+ 😄 så blir den senan sliten så det är knappast lönt att operera sa han. Mjaaaa..... det kan ju inte bli värre iaf.....

Sambon fick hämta mig, då var jag rätt mör, trött av smärtan å så var jag i stan hela långa dagen. Så istället för smarrig palsternackssoppa med sweet chili så blev det Varma koppen Blåbär-hallon å 2 mackor. 

Jag har sovit hyfsat inatt men vaknade rätt tidigt imorse. Lyckades somna om så jag vaknade runt 7.30. Det går bra att röra armen f ö r s i k t i g t men kan inte lyfta högt i vissa lägen. Mjuka rörelser så allt tar ju tid men det går trots allt. Jag kan inte vila på armbågen eller handleden så jag får tänka mig för. Hö handled fick nog en smäll oxå för jag har så mycket mer ont i den nu än jag har i vanliga fall men det får gå.

Allt för en gammal kärring ska försöka hålla igång å motionera.....

Jag drog till stan en snabbis idag, jag hade för ont igår för att göra allt. Lämnade tillbaka mina joggingskor till Stadium men mottagandet var "sådär". Han var ganska nedlåtande, ifrågasatte om jag gjort rätt, om jag plockat ut dom på egen hand, det var ju en "enklare" sko, blev ganska anti när jag frågade om jag kan använda tillgodokvittot på Stadium Outlet. Han menade på att det kanske blir likadant med dom skorna å då har man ju ingen löpargaranti mm. Nu har jag alltid köpt mina joggingskor på Outlet på egen hand å aldrig fått skavsår mer än nåt litet nagg innan dom blivit mjuka i hälkappan. Köpte nya fräscha kuddar till soffan på Rusta, det var halva priset.

Jag var trött å jag hade ont när jag kom hem så jag fick vila men nu har vi ätit middag. En Italiensk ostpaj med sallad å prosciutto. Smarrigt värre kan jag säga 😊 Imorrn blir det hederlig svensk kålpudding  2.0.

HA EN BRA KVÄLL !!

Kommentarer

Populära inlägg