Mitt-i-veckandagen......

....... är det idag!!
Sonen går till pappa ef skolan så nu är hans mammavecka över för denna gg!!

Tog mig hela dagen att städa deras rum igår, flyttade sängarna, dammsög lister, tog bort varenda pryl fr bokhyllan o dammsög o torkade.

Vände uppåner på sonens "leksakslåda", när han kom hem så sa jag till honom att "-ta vad du ska ha kvar o släng resten".
1/4 försvann + en hel sopskyffel med skräp o trasiga delar.....
Så underbart skönt att få det gjort!!!

Gav tonåringen samma uppdrag med alla hennes teckningar o dyl.....
Men det är roligare att måla naglarna.... *suck*..

Torka golvet idag så är det kliniskt rent i deras rum. Skönt att göra  en storstädning var 3e mån ung, sen håller jag bara ef det. 

La alla deras jackor i en hög på golvet, sen var det bara att prova. Vissa dagar kan man ju ha en lättare jacka nu så vi var på jakt ef vårjackor.  Så nu finns en jättepappkasse med jackor till Ria el Kupan o en pappkasse till kusinen som är 8 år av sonens.Tonåringens har jag ingen att ge till så det får gå till second hand.

Hon provade sin gamla vårjacka o hon kunde ha den men dragkedjan är trasig. Vi kom överens om att jag ska byta den men det var inihe.......e vad dom kan sy fast dragkedjor med både 2 o 3 sömmar. Är det för att det vara så besvärligt att man inte ids att byta o köper en ny ist??? :(

Dessutom har hon snö-vatten-vind "lås" på den så jag får se hur jag kan få fast det el om jag får ta bort den. Kanske får ta till den gamla hederliga tråcklingen?? Tänk förr när dom sydde kläder o än idag på hauture couturen, allt tråcklades o provades in i minsta söm!!! Vilket jobb!!

En tur till förrådet för att rensa ut kläder där oxå, kan inte spara på allt, jag inte PLATS!!!

Pappa målade klart mitt balkonggolv igår så jag ska flytta ut möblerna idag. Nu ska ju kylan komma igen till helgen så det lär inte bli att sitta där ute men iaf.

Lördag är det DANS~~~~~~

Å det är Lasse Stefanz!!! Såååå längesen sist!!! Ska bli så kul att få höra dom igen, dom är nåt alldeles speciellt :)

HA EN BRA ONSDAG!!!




Kommentarer

  1. Ja du står i du :) här skall det iväg å träna sen jobb i kväll men tänkte hinna sitta i solen lite innan..ha en härlig dag å kram

    SvaraRadera
  2. Lasse Stefanz va? Ja då trivs du väl. =D Dragkedjor är rena helvetet om du frågar mig och då menar jag bara att dra upp och ner dem.

    SvaraRadera
  3. Ojoj vad du har mycket för dig, men fy för att byta dragkedja, hoppas du lyckas.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Oj, vilken energi du har.
    Önskar att jag bara hade en gnutta av den men, men det kommer väl så småningom!
    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej. Ja Lasse Stefanz är bra. Mina favoriter. Ska på dom nästa helg och lyssna på dom. Och Top Cats är där också..!!! Så då vet man vad man har att vänta sig!!

    Ha en bra kväll!!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg