Ja, jäääääsingens.....


..... vad sola'  skiner idag!!
Enn' blir rent svetter te å va uu't......

Helt makalöst sommarväder idag, har varit en sväng till Kalmar. Det var en del jag inte hann i tisdags. Folk går omkring i shorts!!!

Själv har jag varit ute med lilla Sockerpärlan en runda i eftermiddag, i jeans o 3/4 ärmad tshirt. Hade en sweatshirt knuten runt magen för säkerhets skull men ingen risk jag använde den. Det var bara längs yttre hamnen jag drog den över nacke/axlar, det drog svalt o jag har dålig nacke..

Köpte en liten te-te-a-te-te, (minipåskliljor i kruka) som står på köksbordet nu. Dom är såå söta de små blommorna. Ska försöka hålla liv i dom tills Påsken är över.. :)

Kokar potatis just nu, ska nog göra Ungerskt lantbröd till kvällen el som barnen kallar det, Potatisbröd. Imorrn får det bli att göra en sats köttbullar/biffar, vi åt upp de sista köttbullarna igår. Så jag tänkte riva ner en potatis i det oxå.

Ingen solning på balkongen idag, satt nästan 2 timmar igår å nu har ett utbrott av rabies kommit som ett brev på posten. Har känt lite klåda ett par ggr sista dagarna men ingen smärta el stickningar, trodde det berodde på torra läppar men imorse satt en ilsken lite blåsa där. Bara att dundra på med antivirusmedicinen, förhoppningsvis stoppar det upp det så det slipper bli så jättestort. Synnerligen smärtsamt o apfult sår blir det ju.

Men det ska bli samma underbara väder imorrn så då får det bli en stund då ist, nu har ju eländet brutit ut... *suck*... När jag åker till Italien så ska jag köpa nytt solstift för läpparna o ny solkräm.  Har ju nästan 5 timmat att spendera i Berlin på flygplatsen o vet ni vad det betyder??

TAXFREE!!!!!!!

Joddelahejdi........ :D

HA EN FORTSATT SOLIG DAG!!

Kommentarer

  1. Ja vilken värme. Till och med här men jag hade mössa. Den tunna =D Och naturligtvis kommer flugjävlarna direkt. =D

    SvaraRadera
  2. Här är det fortfarande vinter, men våren kommer med STORMsteg, så ute blåser jag bort....

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg