Ljuvliga vååår......

Ahhhhhhhh, så skönt det var.....

Det blev en stund i solen igår men jag iddes inte städa därute. Jag satte mig på min gamla vinterkappa o sen hade jag bara linne på mig. Satt 50 min, av dom så blev det 40 min 
zzznaaaaaaaaaark........ :)

Hittills så har jag redan hunnit äta frukost, klä mig, lägga in all tvätt, grovsortera i barnens garderober. Får bli en mer grundlig genomgång lite längre fram. Har lite stryktvätt men det tar jag senare el imorrn.... el nån annan dag.. :)

Insåg efter en titt i ajckgarderoben att det får nog rensas där oxå lite längre fram.. Hatar  att ha kläder liggandes /hängandes som inte används/är för litet el dyl.

Ett alldeles fantastiskt väder är det så det får bli en stund på balkongen idag oxå. Måste på stan en sväng o se om jag hittar presenter till morgondagens kalas.

Alltså...... jag måste bara berätta.....
Hur stor är sannolikheten att 2 barn (systrar) föds med 3 års mellanrum, exakt samma dag med EN TIMMES skillnad i födelsetiden???????

Lilla I föddes på storasyster S 3 årsdag. S är född ca 19.30, I föddes ca 20.30
Men är det Internationella kvinnodagen så är det ;)

HA EN ALLDELES LJUVLIG VÅRDAG!!

Kommentarer

  1. Ja vilken slump. Helt otroligt.

    Fy tusan för att sortera kläder. BAH.

    SvaraRadera
  2. Sånt händer, men nog inte så ofta. Garderobsrensning e skönt blir lite plats över, en stund. hehehe
    ha de Fia

    SvaraRadera
  3. Jag läste i tidningen om en familj vars alla barn var födda på skottdagen. 4 stycken. Det kallar jag rekord, det!

    SvaraRadera
  4. Underbart att sitta ute i solen! Ljuvligt. Sortera kläder hinns med en regnig dag, men annars håller jag med dig: tycker inte heller om överfyllda garderober. Plockar gärna undan och sorterar..

    Hoppas du får en trevlig kväll!! Kramar

    SvaraRadera
  5. Hahaha, jag har bekanta som fick barn på det sättet oxå, vi hävdade att de berodde på att de bara låg med varandra en gång per år, på exakt samma dag varje år......

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg