Nu är den här....

Vilken då tänker ni??
Jo, Sköna Maj.....

Ingen tid är väl vackrare än maj månad, vi har lämnat den svinkallaste aprilmånaden i mannaminne (jo, förvisso brukar mannaminnet vara kort...) o gått in i Sköna Maj.

Hoppas den blir betydligt varmare än eländiga April...
Nu ska fester gå av stapeln, stundenfester, skolavslutningar, syrenerna blommar o rapsfälten ligger som fält av gyllene guld över marken.

Är nog en av den vackraste syner som finns, ett gyllene rapsfält en tidig majmorgon.
Såg idag på väg till jobbet att det redan börjar blomma i rapsåkrarna.

Har haft en underbart skön helg trots mycket jobb. Vi traskade allt upp till Slottet igår o brasan, en skön kväll om än lite kylig men det är ju brukligt.
Firandet avslutades med ett hejdundrande fyrverkeri runt 21.20 o sen var det att traska hem, äta kladdkaka m grädde o jordgubbar å så fick jag ju en liten ring :)
(Å han med för den delen.. fast nåååågot större, haha  )

Dagen har bjudit fullt upp på jobbet, kul men visst är jag trött.
Hade en ljuvlig rast på 20 min ute i solen i lä, jag åt en ostpanerad gäddfärsbiff o lite pot.mos o sallad å det var så gott, så gott!!

Säsongens 1a "kändis" passerade förbi idag, Elisabeth Carlsson fr "Grabben i graven bredvid", Julkalendern mm. Kul när man känner igen dom, man hajar till o undrar vart man sett dom innan :)

Lilla Sockerpärlan är här, hon löper så vi har delat på dom. Så mysigt med *tasstasstass* på golvet emellanåt :) Nån som kommer o "pratar" med mig lite då o då...

Nu blir det "Malmöpoliserna", en kissrunda med Sockerpärlan o sen e det go'natt!!


Får läsa er andra imorrn, sen e jag ledig i 5 dagar!!

HA EN SKÖN KVÄLL !!

Kommentarer

  1. Grattis! Så underbart!
    Kram Ulrika

    SvaraRadera
  2. Men hallåååååå!!!!!!!!! Har ni förlovat er??? Grattis!!! *ler*
    Underbart!

    Förövrigt håller jag med - älskar maj. Och april var ruskigt kall. Själv njöt jag i fulla drag av gårdagen. Det ser ut att bli lika fint idag - men nu får jag njuta från jobbet.

    Många kramar och än en gång: Grattis!!

    SvaraRadera
  3. Grattis!!! April var skit och tyvärr ska det bli tre plus som max de närmaste dagarna. BUH.

    SvaraRadera
  4. Grattis! Åh, vad kul! : ) Ha det så gott nu på din ledighet... idag är det strålande väder här... helt ljuvligt! Kram

    SvaraRadera
  5. Men oj oj så roligt!! Då får jag gratulera å utbringa hurra hurra hurra :D! Skall berätta im - eller får du maila så berättar jag (om jag inte somnar i soffan ;)) mer privat där! Kram :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg