Trött....


... är jag idag, det har varit en "jobbig" natt..
Jag har vaknat, somnat, vaknat, somnat, vaknat, somnat....
Inte så mycket tankar men en orolig sömn...

Ringde C igår o jag ska försöka börja jobba imorrn.
Jag kan jobba lite "backstage" om jag behöver.

Jag måste få ihop mina timmar så jag får en ny a-kassaperiod till hösten, han hade blivit vansinnig om jag sumpat den chansen. 

Barnen var här en stund igår kväll ef middagen hos mamma o det var skönt. Dom får välja själva just nu var dom vill vara. Tonåringen dök innanför dörren innan skolan o skulle komma på lunchrasten sa hon.

Jag gick ner i tvättstugan o det var ledigt så jag har 2 maskiner igång, har 1 kvar, måste ha mina arbetskläder rena imorrn. T-shirt, förkläde o bandana/sotarmössa sköter hon men jeans o undertröja får jag sköta själv. Jag måste dammsuga o diska, har inte diskat sen i lör emiddag men å andra sidan har jag knappt ätit.

Måste försöka få vardagen att rulla på, sen kommer det stunder då det inte gör det men det tar vi då som C sa igår när jag ringde henne. Behöver jag trixa med dagar så är det inga problem denna tid då det är lågsäsong.

Har varit ute med mitt lilla Hjärta nu på morrn, hon har fått frukost. Nu ska jag äta lite, har kokt ägg för 1a gg sen  förra veckan. Lite flingor, mjölk o ägg blir det, mackor orkar jag inte nu.

Tack än en gg för alla stöttande ord o att ni finns här..


Kommentarer

  1. Tänker på dig!
    Ta en dag i taget, eller en timme, en minut i taget om du måste. Andas!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Mina tankar finns hos dig....
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hoppas att du får möjlighet att ta det lite lugnt också, förstår att det är svårt att få till den där tiden när hjärnan bara får vila men det är då vi läker från Stress-symptom! Underbart med dina fina barn, hoppas du får en fin dag och håller med ovan "andas". Varm kram

    SvaraRadera
  4. Det kan vara jätteskönt att få tillbaka lite vardag och normalitet. Jobba "bakom kulisserna" låter helt rätt.

    SvaraRadera
  5. Vart rädd om sig å ta det i lagom takt. Kram!

    SvaraRadera
  6. Jag blir glad när jag hör att du verkar ha en förstående chef, det är inte alla förunnat. En strimma av ljus i mörkret. Ta hand om dig, jag skickar styrka och värme!

    SvaraRadera
  7. Tänker på dig stor kram vännen /Diana

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg