Ny vecka....

Dagarna rullar på, konstigt nog......
Jag fick aldrig besök igår, de fick förhinder av nå slag.

Men jag röjde färdigt här hemma, bytte sängkläder, svabbade av golv o toalett.
Jag köpte nytt sängöverkast för dryg vecka sen, rea på Ellos. Halva priset, 249 kr + 2 kuddfodral till dekorkuddar, oxå halva npriset 89 kr. 

Piskade hennes madrass o täcke hon ligger på, tror hon snart har löpt färdigt.
Då ska jag tvätta hennes täcke tänkte jag..
Skönt att göra nåt rent praktiskt.

Jag satt o solade ett par timmar, tog en välbehövlig dusch, gick ut med lilla Hjärtat en runda runt hela innerstaden. Alldeles ljuvligt väder..
Åt årets 1a mjukglass o med tanke på priset så blir det nog inte fler :(

Cyklade o handlade, köpte 2 tidningar, en Allas o en sön bilaga. Jag "orkar" inte se tv, inte ens det som jag tyckt varit bra förut, orkar inte hänga med i handlingen s a s. En tidning är lättare, små notiser att läsa el bilder att titta på. Mindre påfrestande för hjärnan. Jag surfar runt en del på nätet, har hittat nordljus.se, mycket fina saker där..

Till att börja med idag så blir det att vänta...
Vänta på att sjukhusdiakonen ska ringa mig om jag kan få träffa ambulansmännen som var hos honom nån av de 3 kommande dagarna. De gjorde ALLT för honom, det vet jag men jag är sån att jag vill veta hela förloppet. Från det att dom fick larmet 17.31 på lör kvällen tills dom gav upp försöket att rädda honom.  Jag vill tacka dom för att de försökte så länge även om det tyvärr inte gick..

Skickade in hans annons till Fonus igår kväll, jag petar inte mer i det. Jag har hittat en perfekt bild som passar OSS o vad vi hade tillsammans.

Själaringning blir det när skatteverket får in uppgift fr obduktionen så det tar 1-2 v till.

Imorrn ska jag iaf till Kalmar. Först till min kontakt o sen ska jag ev träffa hans dotter. Hoppas det går att ordna. Lite shopping... Såg så fina sommartshirts på HM häromdagen o en ny mascara. Den är så torr o smulig så det är ett måste.. Kan tyckas ytligt ef vad som hänt men skönt att få/kunna göra det. Tog hand om mina ögonbryn igår kväll, 2½ v sen sist. 
Hu vale säger jag, vad dom såg ut..


Imorrn kl 16 ska jag till frissan. Skulle ju göra det tills hans födelsedag men nu blev det ju inte så...... Ska bli skönt att få sitta o bli ompysslad lite iaf..

En stund på balkongen... Med tanke på vad som hänt Jane så får man nog tänka om lite än man/jag gjort innan, är tyvärr solnarkoman..

Vaknade vid 3 tiden o har slumrat sen dess men nu känner jag att jag måste lägga mig en stund.

HA EN FIN DAG!!


Kommentarer

  1. Inga lätta saker du har framför dig stor kram Diana

    SvaraRadera
  2. Du är stark mEn glöm inte be om hjälp om du behöver.. Kram!

    SvaraRadera
  3. Skickar dej en stor kraaam...
    Sköt om dej!

    SvaraRadera
  4. L - klart du skall ta hand om dig!!! Det är inte ett dugg ytligt!! För du måste fortsätta existera trots allt som hänt. Du upphör inte att finnas. Och för hans skull, för hans minnes skull, kommer du att fortsätta finnas.

    Skickar många styrkekramar!!

    SvaraRadera
  5. Hej ..åh va kul att du kom på besök, synd man glömmer ofta bort dem som flyttat portal, men du har det fint här inne , åh ja sommar shopping är kul ...hoppas allt är bra med dig å håller med dig, ang solning tänker så på Jane ...men solfaktor 50 så är det ok o att man håller koll på sin kropp bara...ha en härlig måndag å kram

    SvaraRadera
  6. Gött att bli lite ompysslad, som du säger, dagarna rullar ju trots allt på. Hur konstigt man än kan tycka om de.
    Sköt om dig,
    Fia.

    SvaraRadera
  7. Viktigt med de "små" sakerna i vardagen som livlinor.Å skäm bort dig själv så mycket du orkar -mascara, frissan, H&Mtoppar. Det är en nyttig del i processen att läka sig själv och dt stora såret i hjärtat du har...
    Kramisar!

    SvaraRadera
  8. Tänker på dig. Fösrtår att du vill ha alla bitar på plats!
    Varmaste Kramen

    SvaraRadera
  9. Det ytliga måste oxå få plats, livet tickar på vidare trots det som hänt. Jag tycker du är stark som orkar med som du gör, skickar varma kramar med styrka till dig, så du har ett förråd att ta av!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg